Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Galatasaray'a sponsorluk göndermesi

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı ile Fibabanka arasında ana sponsorluk anlaşması imzalandı. Anlaşma sırasında basın mensuplarının iddialı basket atma yarışması fikri üzerine Beşiktaş Başkanı Arat: "Beşiktaş bahse girmez" dedi.

  • Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı ile Fibabanka arasında ana sponsorluk anlaşması imzalandı.
  • Bu anlaşmayla siyah-beyazlıların erkek basketbol takımı ve BJK Akatlar Arena'nın isim sponsoru Fibabanka oldu.
  • BJK Fibabanka Arena'da düzenlenen lansmana, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Fiba Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ömer Mert, Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyeleri ile siyah-beyazlı takımın başantrenörü Dusan Alimpijevic ve oyuncuları katıldı.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Galatasaray'a sponsorluk göndermesi - Resim : 1

"BEŞİKTAŞ'IN KİMSEYE BORCU YOKTUR"

  • Lansmanda açıklamada bulunan Hasan Arat, "Beşiktaş'ın basketbolu domine ettiği yıllarda Beşiktaş'a geldim. Çok güzel arkadaşlıklar edindim. Beşiktaş'taki basketbol dostlukları çok kuvvetliydi. Basketbol yaşantım ve Beşiktaş bana çok şey verdi. Ben Beşiktaş sayesinde okudum. Beşiktaş'ın kimseye borcu yoktur. Herkesin Beşiktaş'a borcu vardır. Bu camiada olan insanlara Beşiktaş çok şey vermiştir." ifadelerini kullandı.
  • Fibabanka ile saygın bir sponsorluğa imza attıklarını vurgulayan Arat, "Türkiye'nin en saygın ailelerinden birisinin Beşiktaş ile böyle bir yolculuğa girmesi, bizim için özel bir anlam taşıyor. Sadece bir marka birleşmesi değil. Bundan dolayı çok mutluyuz. Beşiktaş, güzel bir sezona başlayacak. Sezona başlarken taraftarıyla Türkiye'nin ve Avrupa'nın en güçlü takımlarından biri olarak mücadelesine devam edecek. Taraftarımızdan geçen sene yarattıkları coşkuyu bu sene de yaratmalarını rica ediyorum." diye konuştu.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Galatasaray'a sponsorluk göndermesi - Resim : 2

"BEŞİKTAŞ HİÇBİR ZAMAN BÖYLE ŞEYLERE YELTENMEMİŞTİR"

  • Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ve Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic, sponsorluk lansmanında açıklamalarda bulundu.
  • Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, ezeli rakipleri Galatasaray’ın iptal ettiği sponsorluk anlaşması hakkında “3-4 gün önce kurulan şirketlerin sponsorluk anlaşmaları imzaladığını görüyoruz. Beşiktaş hiçbir zaman bu tip şeylere yeltenmemiştir, yeltenmeyecektir” dedi.

"BEŞİKTAŞ BAHSE GİRMEZ"

  • Akatlar Spor Salonu'ndaki anlaşma sırasında basın mensuplarının yönelttiği espirili "iddialı basket maçı" sorusuna Başkan Hasan Arat, "Beşiktaş bahse girmez" diyerek cevap verdi. 

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Galatasaray'a sponsorluk göndermesi - Resim : 3

NELER OLMUŞTU?

  • Süper Lig’in 4. haftasında Galatasaray’ın evinde Rizespor’u 5-0 yendiği maçta formasının arka tarafında yer alan sponsorluk anlaşması tartışmalara yol açmıştı.
  • Sarı-kırmızılı ekibin bir bahis sitesi ile sponsorluk yaptığı iddia edilmişti. Bunun üzerine Galatasaray yönetimi sözleşmenin iddialar netleşene kadar askıya alındığını duyurmuştu.
Ülke puan sıralaması güncellendi Bilal Erdoğan Milli Okçularla Buluştu Ferdi Kadıoğlu ilk golünü attı Ferdi Kadıoğlu açılışı yaptı