Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi yeniden aday olacak mı? "Yüzde 51 ihtimalle..."

Beşiktaş'ta gözler olağanüstü kongreye çevrildi. Siyah-beyazlı camia 17 Aralık'ta yeni başkanını seçecek. En çok merak edilen konu ise Ahmet Nur Çebi'nin yeniden aday olup olmayacağı. Haberet Youtube Kanalı'nda canlı yayında konuyu değerlendiren Fatih Doğan, Çebi'nin seçim stratejisine dair önemli bilgiler aktardı.

Beşiktaş 17 Aralık'ta sandığa gidecek ve yeni başkanını seçecek. Lugano maçı sonrası yapılan yoğun protestoların ardından olağanüstü kongre kararı alan siyah-beyazlı yönetim, geçtiğimiz gün seçim tarihini de duyurdu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi yeniden aday olacak mı? "Yüzde 51 ihtimalle..." - Resim : 1

Seçim takviminin netleşmesinin ardından gözler başkan adaylarına çevrildi. Hasan Arat başkan adaylığı için imza toplamaya başladı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi yeniden aday olacak mı? "Yüzde 51 ihtimalle..." - Resim : 2

Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'nin nasıl bir karar vereceği ise merak ediliyor. Çebi'nin kararı Emre Kocadağ ve Tevfik Yamantürk'ün olası başkan adaylığını da etkiliyor.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi yeniden aday olacak mı? "Yüzde 51 ihtimalle..." - Resim : 3

Ahmet Nur Çebi'nin aday olmaması durumunda Kocadağ'ın adaylığını koyacağı ifade ediliyor.
Siyah-beyazlılardaki seçim sürecini usta gazeteci Fatih Doğan, Haberet Youtube Kanalı'nda yorumladı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi yeniden aday olacak mı? "Yüzde 51 ihtimalle..." - Resim : 4

Çebi'nin yüzde 51 ihtimalle adaylığı düşündüğünü ifade eden Doğan, "İlk olarak seçim kararı almasına rağmen istifa etmemesi adaylık sinyalidir. İkincisi ise seçim tarihini açıklamak için Galatasaray maçını beklemesi, olası galibiyette kötü gidişatın düzeldiği imajını vermek istemesidir. Üçüncü olarak ise bazı isimlerle görüşüp yeniden yönetim oluşturma çalışmaları, camianın tepkisini ölçmesidir. Bunları alt alta koyunca ben Çebi'nin yüzde 51 ihtimalle adaylığı istediğini düşünüyorum" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi yeniden aday olacak mı? "Yüzde 51 ihtimalle..." - Resim : 5

Beşiktaş JK
G.Saray-B.Münih maçı, Beşiktaş seçime gidiyor "Bayern Münih'e Kayserispor muamelesi yaptı" G.Saray Bayern'e 20 yıl sonra ilki yaşattı 25 Ekim güncel ülke puanı sıralaması son durum: Türkiye kaçıncı sırada?