Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı'dan flaş transfer sözleri! "Ya Talisca ya da daha iyisi"

Beşiktaş'ın 3 Aralık'ta yapılacak olan başkanlık seçiminde yarışacak olan isimlerden Serdal Adalı, devre arası transfer döneminde 2 yıldız alacaklarını ifade etti. Adalı, Talisca'ya teklif yapacaklarını belirtirken, olumsuz sonuç alınması durumunda ise daha iyisini kadrolarına katacaklarını söyledi.

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı'dan flaş transfer sözleri! "Ya Talisca ya da daha iyisi"

Beşiktaş'ta mevcut başkan Ahmet Nur Çebi, olumsuz sonuçların ardından istifa kararı aldı ve kulübü olağanüstü kongreye götürdü. Çebi, 3 Aralık'ta yapılacak seçimde aday olmayacağını açıkladı.

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı'dan flaş transfer sözleri! "Ya Talisca ya da daha iyisi" - Resim : 1

Siyah-beyazlı kulüpte Hasan Arat ve Serdal Adalı ise resmi olarak başkan adayı olduklarını duyurdu. Emre Kocadağ'ın da başkan adayı olabileceği iddiaları basında yer alsa da henüz kesinleşmiş bir durum söz konusu değil.

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı'dan flaş transfer sözleri! "Ya Talisca ya da daha iyisi" - Resim : 2

Daha önce Beşiktaş'ta görev yapan Serdal Adalı adaylığını duyururken, iddialı vaatlerde bulunuyor. Devre arası transfer döneminde takıma üst düzey isimler getireceğini ifade eden Adalı, Talisca için şartları zorlayacaklarının sinyallerini verirken, bu transferin gerçekleşmemesi durumunda ise daha iyi bir ismi kadrolarına katacaklarını belirtti.

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı'dan flaş transfer sözleri! "Ya Talisca ya da daha iyisi" - Resim : 3

Adalı'nın açıklamaları şöyle:

Guti'leri ve Quaresma'ları getirdiğimiz yıllardan sonra oluşan bir üstünlüğümüz vardı. Sokakta formalı gördüğünüz gençlerin, kadınların ve çocukların çoğunluğu Beşiktaşlıydı. Şimdi de halkın takımı Beşiktaş'ın sokaklarda en önde olması gerekir.

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı'dan flaş transfer sözleri! "Ya Talisca ya da daha iyisi" - Resim : 4

Taraftarın çok istediği Talisca alınsaydı, her şey çok farklı olurdu. Tribünlere kulak vereceksin. Şimdi talimat verdim, Arabistan'da lig ne zaman bitiyor, oyuncunun durumu ne araştırıyorlar.

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı'dan flaş transfer sözleri! "Ya Talisca ya da daha iyisi" - Resim : 5

Cristiano Ronaldo'nun da transferde etkisi olabilir. Göreve gelirsek Talisca'yı alabiliriz. Baktık olmuyor daha da iyisini getiririz.

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı'dan flaş transfer sözleri! "Ya Talisca ya da daha iyisi" - Resim : 6

Ara dönemde çok üst düzey 2 yıldız getireceğim. Tüm planlarım bu yönde.

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı'dan flaş transfer sözleri! "Ya Talisca ya da daha iyisi" - Resim : 7

Beşiktaş JK
Fenerbahçe deplasman rekorunu geliştirdi Alperen 23 sayı attı Houston Denver'ı yendi Galatasaray Benfica'yı ağırlayacak Türk Telekom'un rakibi Lietkabelis