Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, yönetimde görev alacak kişileri tanıttı

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, 3 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul öncesinde, yönetimde görev alacak kişileri bir organizasyonla tanıttı. Başkan Adayı Hasan Arat, yönetim kurulu haricinde göreve geldikleri takdirde 'Futbol Takımları Genel Koordinatörü' olacak Samet Aybaba'yı da sahneye davet etti.

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, yönetimde görev alacak kişileri tanıttı
  • Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, seçilmesi halinde yönetimde görev alacak kurulu bir törenle tanıttı. 
  • Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Hasan Arat, çok iyi bir ekip kurduklarını söyledi. Arat, "Bugün listemizi teslim ettik. Günlerdir çalışıyoruz. Bugün burada olan Nevzat Demir'i ve Murat Özyeğin'i sevgiyle selamlıyorum. 17 gündür kendi yapacaklarını anlatmak yerine kendisine söyletilen 'Hasan Arat yapamaz' söylemlerinde başka bir seviyeye gelindi. Biz ne açıkladıysak karşısına benzer bir iş yapıştırıldı. Öyle sanıyorum ki taklitler asillerini yansıtır kuralı unutulmuş" dedi.
  • Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesi şöyle oluştu:
    "Hüseyin Yücel, Feyyaz Uçar, Dr. M. Cüneyt Sezgin, Yalçın Ayaydın, M. Kaan Şakul, Onur Göçmez, Mete Vardar, Ekrem Keçoğlu, Altın Mimir, Prof. Dr. Işıl Zeybek, Kadir Kılıç, Çağlayan Tuğal, Burak Aslan."

     

Galatasaray, pes etmedi Dev maç öncesi muazzam koreografi Galatasaray-ManU maçı oynanacak mı? Arda Turan sessizliğini bozdu