Bertuğ Yıldırım'dan rekor imza! Hatayspor'dan Rennes'e transfer oldu

Fransız ekibi Rennes, Hatayspor'un genç golcüsü Bertuğ Yıldırım'ı transfer etti. Hatayspor'un kasasına bu transferden 5 milyon euro girecek.

Bertuğ Yıldırım'dan rekor imza! Hatayspor'dan Rennes'e transfer oldu

Süper Lig ekibi Hatayspor'da rekor transfer gerçekleşti. Genç golcü Bertuğ Yıldırım, 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Rennes'e imza attı.

Bertuğ Yıldırım'dan rekor imza! Hatayspor'dan Rennes'e transfer oldu - Resim : 1

Fransız ekibi, 21 yaşındaki futbolcu ile 5 yıllık mukavele yaptı.

Daha önce Boupendza'yı 4.25 milyon euro'ya satan Hatayspor, Bertuğ'un 5 milyon euro'luk satışı ile rekor kırdı.

İmza sonrası açıklamalarda bulunan Yıldırım, şöyle konuştu: Rennes'in projesinde yer aldığım için çok mutluyum. Takım harika bir sezon geçirdi ve umarım bu yıl daha ileriye gider. İmzadan önce Doğan Alemdar ile konuştum. Bana takım ve şehir hakkında güzel şeyler anlattı.

Bertuğ Yıldırım'dan rekor imza! Hatayspor'dan Rennes'e transfer oldu - Resim : 2

Rekabetçi bir ruhum var. Forma giydiğim her an elimden gelenin en iyisini yapmak için mücadele ederim. Ligue 1'in zorlu, güçlü ve hızlı oynandığını biliyorum. Avrupa Ligi'nde oynayacak olmamız da oldukça heyecan verici.

Dilmen'den G.Saray sözleri! "Fiziksel olarak zorlanabilir" Filenin Sultanları yarı final için sahada: Türkiye Polonya maçı canlı izle! "Üç Büyükler"den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı Fenerbahçe gruplara kalmak için sahada