Beraberlikten sonra Okan Buruk: Son maçta kazanırsak gruptan çıkıyoruz

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında Manchester United ile 3-3 berabere kalarak, gruptaki avantajını korudu. Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Okan Buruk, "Hakem performansı da deplasman takımı için muhteşemdi. Tüm faul haklarını Manchester United'dan yana kullandı" dedi.

Beraberlikten sonra Okan Buruk: Son maçta kazanırsak gruptan çıkıyoruz
  • UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, sahasında Manchester United ile 3-3 berabere kalarak, son 16 turuna çıkma umudunu Kopenhag maçına bıraktı.

Beraberlikten sonra Okan Buruk: Son maçta kazanırsak gruptan çıkıyoruz - Resim : 1

  • Karşılaşmada, Icardi'nin ofsayt pozisyonu başta olmak üzere birçok tartışmalı hakem kararı vardı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Okan Buruk, bu konuya da değindi. İşte Buruk'un maç sonu açıklamalarından öne çıkan başlıklar...

Beraberlikten sonra Okan Buruk: Son maçta kazanırsak gruptan çıkıyoruz - Resim : 2

"RUS RULETİNE DÖNDÜ"

  • "Rakibe de pozisyonlar verdik, 3-3'ten sonra gol de yiyebilirdik. Biraz Rus ruletine döndü. İlk bölümde iyi başladık. Rakibin ilk şutu gol oldu, ikinci şutu gol oldu. 2-1 oyunun içindeyiz. Maçı kulübeden hissettiğimde gol atıp kazanabileceğiz gibi hissediyordum. Oyunculara da söyledim devre arasında."

Beraberlikten sonra Okan Buruk: Son maçta kazanırsak gruptan çıkıyoruz - Resim : 3

"KAZANIRSAK GRUPTAN ÇIKIYORUZ"

  • "Çok net pozisyon vermeden 3. golü yedik. Hem kazanıp hem kaybedebilirdik. Çok iyi bir maç oldu. Galatasaray'ın ve Türk futbolunun övgüyü hak ettiğini söylemek gerekiyor. Kazansaydık çok iyi olurdu ama kaybetmedik. Son maçta kazanırsak gruptan çıkıyoruz. İyi futbol oynadık."

Beraberlikten sonra Okan Buruk: Son maçta kazanırsak gruptan çıkıyoruz - Resim : 4

"UNITED'DAN YANA KULLANDI"

  • "Çok farklı bir puanda olabilirdik, bu maça çok daha başka bir puanla çıkabilirdik. Penaltı pozisyonu vardı, onu göremedim. Gol olan ofsayt pozisyonu... Bayern maçındaki ofsayt pozisyonu çok küçük... Çizgi de çizilmedi, ne olduğunu göremedik. Hakem performansı da deplasman takımı için muhteşemdi. Tüm faul haklarını Manchester United'dan yana kullandı. Bu da bizim için yüzde 5-10 da olsa hakem rakibin yanında kararlar verdi. Bu da önemli rol oynadı. Baskılarımız, öndeki oyunumuz, girdiğimiz pozisyonlar, bu seviye bir takıma karşı, Premier Lig takımına karşı olumlu."

Beraberlikten sonra Okan Buruk: Son maçta kazanırsak gruptan çıkıyoruz - Resim : 5

"ORADA UEFA KUPASI'NI KALDIRDIK"

  • "Parken Stadyumu bizim için önemli, değerli. UEFA Kupası'nı kaldırdık orada. Hedefimiz gruptan çıkmak. İçeride oynadığımız 3 maçta taraftar bizle atak yaptı, savunma yaptı. Üzgünüm, onlara burada galibiyet tattıramadık. Oyun, pozisyon, gol olarak da futbol ziyafeti verdik taraftarımıza. Kazanarak göndermek isterdik. Bizi inanılmaz destekledi taraftarlarımız. Hem ligde hem Avrupa'da daha da iyisini yapabileceğiz inşallah."

Beraberlikten sonra Okan Buruk: Son maçta kazanırsak gruptan çıkıyoruz - Resim : 6

"SOSYAL MEDYAYI DİNLEMEYİN"

  • "Kerem, vuruşları iyi olan bir oyuncu. Hakim'in kalitesi ortada. Oyuncuları bazen çok baskı altına alıyoruz. Sosyal medyaya bakan oyuncular daha farklı tepki veriyoruz. En güzeli sosyal medyayı dinlememeleri. Çok özel oyuncularımız var. Galatasaray forması için hepsi inanılmaz mücadele sergiliyorlar. Hakim ve Zaha ofansif kanat oyuncuları ama sürekli savunmaya yardım ettiler. Kerem inanılmaz bir gol attı. Belki bir tane daha atabilirdi. Son pasları atsaydık daha fazla gol olabilirdi. Günün sonunda beraberlik de önemliydi."

Beraberlikten sonra Okan Buruk: Son maçta kazanırsak gruptan çıkıyoruz - Resim : 7

Hasan Arat, yönetim kurulunu tanıttı Galatasaray, pes etmedi Dev maç öncesi muazzam koreografi Galatasaray-ManU maçı oynanacak mı?