Bayern Münih transferi duyurdu: Kane Tottenham'a veda etti

Bayern Münih'e transfer olan Harry Kane, duygusal bir mesaj yayınlayarak Tottenham'a veda etti. Uzun yıllardır ayrılacağı konuşulan İngiliz yıldızın yeni adresi Almanya oldu. Transferi resmi olarak açıklayan Münih, bir video paylaştı.

Bayern Münih transferi duyurdu: Kane Tottenham'a veda etti

Geçtiğimiz sezon Bundesliga'yı kazanan Bayern Münih, Harry Kane transferinde mutlu sona ulaştı. İngiliz yıldız altyapısından beri forma giydiği kulübünden ayrıldı.

100 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Kane duygusal bir mesaj yayınlayarak Tottenham'a veda etti.

İngiliz yıldız, "Kariyerim boyunca bana çok şey kattınız, nasıl veda edeceğimi kelimelere dökmek zor. Her zaman kalbimde olacaksınız. Teşekkürler Tottenham, teşekkürler Tottenham taraftarı." ifadelerini kullandı.

Bayern Münih transferi duyurdu: Kane Tottenham'a veda etti - Resim : 1

TOTTENHAM KARİYERİ

Altyapısından yetiştiği Tottenham kulübünde yaklaşık 10 sezon forma giyen İngiliz yıldız, çıktığı 435 maça 280 gol ve 64 asist sığdırdı.

Burada hiç kupa kazanamayan Harry Kane, sosyal medyada mizah konusu haline gelmişti. Yeni kulübüyle ilk hedefi kuşkusuz kupa kazanmak olacaktır.

Bayern Münih transferi duyurdu: Kane Tottenham'a veda etti - Resim : 2

"BURADA OLMAK BANA İYİ HİSSETTİRİYOR"

Kane, transferi sonrası yaptığı açıklamada, "Artık FC Bayern'in bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bayern Münih dünyanın en büyük kulüplerinden biri ve kariyerimde hep en üst seviyede ilerlemek ve kendimi kanıtlamak istediğimi söylemişimdir. Bayern, kazanma kültürüyle karakterize edilir. Burada olmak bana çok iyi hissettiriyor." ifadelerini kullandı.

Almanya İngiltere Premier Lig Bundesliga Tottenham
Yaz transfer sezonu ne zaman bitiyor, ara transfer tarihi nedir? G.Saray-Kayserispor muhtemel ilk 11'ler Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Son şampiyon galibiyetle başladı