Bayern Münih Borussia Monchengladbach maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bundesliga'nın son şampiyonu Bayern Münih, Cumartesi öğleden sonra Allianz Arena'da orta sıralarda yer alan Borussia Monchengladbach'ı ağırlayarak zirve takibini sürdürmek istiyor. Peki, Bayern Münih Borussia Monchengladbach maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bayern Münih Borussia Monchengladbach maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bayern Münih, Bundesliga'nın 20. haftasında Borussia Monchengladbach'ı konuk ediyor. Bayern Münih, 47 puanla 2. sırada yer alıyor. Borussia Monchengladbach ise 12. sırada. Galatasaray'dan Sacha Boey'i kadrosuna Bayern Münih ile Borussia Monchengladbach arasındaki karşılaşma merakla bekleniyor. Peki, Bayern Münih Borussia Monchengladbach saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?

BAYERN MUNIH BORUSSIA M'GLADBACH MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bayern Münih ile Borussia Monchengladbach, bugün karşı karşıya geliyor. Allianz Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ 17.30'da başlayacak. Karşılaşma beIN Connect internet yayını ve Tivibu Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11

Bayern Munich: Neuer; Boey, Dier, De Ligt, Davies; Goretzka, Guerreiro; Musiala, Muller, Sane; Kane

Borussia Monchengladbach: Nicolas; Scally, Elvedi, Wober; Honorat, Reitz, Weigl, Kone, Netz; Siebatcheu, Plea

F.Bahçe yeni başkanını bekliyor Everton Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bursaspor Başkanı Sinan Bür, Cumhurbaşkanı’yla görüştü Fenerbahçe'nin toplam borcu açıklandı