Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Dubois'nın Galatasaray'a dönüş ihtimaliyle ilgili konuştu

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Galatasaray'dan kiralanan ve bugünlerde kulübüne geri döneceği konuşulan Dubois hakkında konuştu. Atan, "Devre arasında onun yerini doldurmamız mümkün değil. Olası Dubois'nın gidişine izin vermemiz de mümkün değil" dedi.

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Dubois'nın Galatasaray'a dönüş ihtimaliyle ilgili konuştu
  • Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, 2-0 kazandıkları İstanbulspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
  • Sezon başında Galatasaray'dan kiralanan ve bugünlerde ismi transfer dedikodularına karışan Dubois hakkında konuşan Atan, Fransız oyuncunun ayrılığının mümkün olmadığını belirtti.
  • Atan, "Bir hafta önce kendisine ekstra 1 gün fazla izin vermiştik. Kendisi, Fransa'dan beni aradı ve 'Hocam benden duymanı istiyorum. Böyle bir durum var.' dedi. O günden sonra da bir daha bu konuyu ağzına almadı. Ona teşekkür ediyorum. Ondan ayrılmak istediğiyle ilgili bir talep gelmedi. Yönetimler başkanlar seviyesinde görüştü. Gerekli yanıtı verdiğimizi düşünüyoruz. Dubois, bizim için çok önemli bir oyuncu. Orta sahada, çizgide, 2-3 maçtır da sol bekte kullandığım, oyun içindeki rolü çok farklı olan bir oyuncu. Devre arasında onun yerini doldurmamız mümkün değil. Olası Dubois'nın gidişine izin vermemiz de mümkün değil. Oyuncunun da böyle bir talebi yok. O günkü telefon konuşmasında burada oynamaktan keyif aldığını, mutlu olduğunu söyledi. O yüzden yolumuza devam ediyoruz. Bizim için devre arasında yer doldurulması zor bir oyuncu." dedi.
Kartal'dan Ali Koç açıklaması İspanya'da gümüş madalya kazandı Samsunspor'dan sert açıklama İzmir derbisini Göztepe kazandı