Başakşehir FK ile City Football Group, iş birliği anlaşması imzaladı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Başakşehir FK, bünyesinde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City ve La Liga takımı Girona'yı da barındıran City Football Group (CFG) ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Başakşehir FK ile City Football Group, iş birliği anlaşması imzaladı
  • Başakşehir Futbol Kulübü,Manchester City'yi bünyesinde barındıran City Football Group (CFG) ile iş birliği anlaşması imzaladı.
  • Gerçekleştirilen anlaşmaya göre CFG, İstanbul ekibine yuncu tarama, transfer ve süreçlerin eğitimlerini de kapsayan çeşitli futbol projelerinde danışmanlık verecek.
  • Başakşehir FK Başkanı Göksel Gümüşdağ da, imzalanan anlaşma sebebiyle gururlu olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
"Türk futbolunda genç yaşına rağmen birçok ilki başaran Başakşehir FK, bugün hem kendisi hem de Türk futbolu adına tarihi bir adım attı, bir ilki daha gerçekleştirdi. Baştan beri vizyonumuz ve hedeflerimizin farklı olduğunu her fırsatta yineledik ve bugün, dünyanın en büyük futbol grubu ile yaptığımız bu iş birliği ile bunun altını yeniden çizdik. Çok mutlu, gururlu ve heyecanlıyız. Uzun ama yoğun bir süreçti. Yaklaşımları ve süreçteki destekleri için tüm City Football Group yetkililerine teşekkür ederim. Başakşehir ve Türk futboluna hayırlı olmasını dilerim."
  •  CFG'nin bünyesinde Manchester City, New York City, Melbourne City, Yokohama Marinos, Montevideo City Torque, Girona, Sichuan Jiuniu, Mumbai City, Lommel, ESTAC, Palermo, Bahia ve partner kulüp olarak da Bolivar City yer alıyor.
  • 5 kıtada 13 futbol kulübünde 4 binden fazla sporcu yer alıyor.
Chelsea'den City'e çelme 'Erkek gibi oynadık' Liderden farklı tarife Ancelotti'den Arda Güler sözleri