Barcelona mı Real Madrid mi sorusuna kendileri cevap verdi! Bayram günü yaptıkları paylaşım gündem oldu

Barcelona mı yoksa Real Madrid mi sorusunun cevabını İspanyol takımlarının kendisi verdi. İslam aleminin Kurban Bayramı'nın ilk gününde sosyal medya hesaplarında paylaşımda bulunan dev takımlar adeta tartışmaları sonlandırdı. Barcelona'nın Twitter adresinde logosunu LGBT simgesine çevirmesi ve Instagram adresinde İslam ahlakına tamamen ters olan sapkın düşüncenin sözde onur ayını kutlaması tepki çekerken Madrid'in Müslüman takipçilerinin bayramını kutladığı Kabe'li paylaşım günün fotoğrafı oldu.

Barcelona mı Real Madrid mi sorusuna kendileri cevap verdi! Bayram günü yaptıkları paylaşım gündem oldu

İslam dünyasının Kurban Bayramı'nın birinci gününde futbol dünyasının iki dev takımı olan Real Madrid ile Barcelona'nın sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşım gündem oldu.

BAYRAM GÜNÜNDE LGBT DESTEĞİ

Samuel Eto'o ve Lionel Messi gibi efsane oyunculara kadrosunda yer veren İspanyol devi Barcelona ise İslam dünyası için büyük önem taşıyan Kurban Bayramı'nın ilk gününde İslam'a aykırı olan sapkın LGBT dayatmasına destek çıktığı paylaşımlarda bulundu.

Barcelona'nın Twitter paylaşımı
Barcelona'nın Instagram paylaşımı

Instagram adresinde hikaye kısmına koyduğu resim ile LGBT gününü kutlayan İspanyol devi, Twitter hesabında da profil fotoğrafını LGBT simgesi ile değiştirdi.

Barcelona'nın Twitter paylaşımı
Barcelona'nın Twitter paylaşımı

Söz konusu skandal hareketin ardından dünyanın dört bir yanında İspanyol takıma tepki yağdı.

MADRID'TEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Fernando Hierro, Roberto Carlos ve Cristiano Ronaldo gibi efsanelerle birçok başarıya imza atan Real Madrid, Kurban Bayramı'nın birinci gününde sosyal medya hesabında yaptığı Kabe fotoğrafını yer aldığı "Bayramınız mübarek olsun" paylaşımı ile İslam dünyasının kalbini fethetti.

Real Madrid'in paylaşımı
Real Madrid'in paylaşımı

OYUNCUSU DA SIKLIKLA TAKDİR TOPLUYORDU

Real Madrid'in efsanelerinden Cristiano Ronaldo da Müslümanlara yaptıkları yardımlarla efsanevi takımının adından sıklıkla bahsettiriyor ve özgüyle takdir topluyordu.

Galatasaray stat sponsorunu açıkladı Süper Lig devinden Jamie Vardy sürprizi G.Saraylı Taylan'a ABD'den 2 talip çıktı Trabzon'da ikinci imza! Kourbelis sonrası Fernandez