Barcelona Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EuroLeague Barcelona Fenerbahçe maçı canlı yayın

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin 13. haftasında Barcelona'nın konuğu olacak. Barcelona, grupta 2. sırada, Fenerbahçe Beko 10. sırada bulunuyor. Peki, Barcelona Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Barcelona Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EuroLeague Barcelona Fenerbahçe maçı canlı yayın

EuroLeague 2023-24 sezonu 13. hafta maçında Fenerbahçe Beko, Barcelona ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Sarı lacivertliler, son maçında Baskonia'ya tek sayı ile mağlup oldu. Fenerbahçe, deplasmanda mutlak galibiyet istiyor. Peki, Barcelona Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

BARCELONA FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu 13. hafta maçında Barcelona’ya konuk oluyor. 8 Aralık Cuma günü (bugün) TSİ 22.30’da Palau Blaugrana’da oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Damir Javor (Slovenya), Milivoje Jovcic (Sırbistan), Arturas Sukys (Litvanya) hakem üçlüsü yönetecek.

FENERBAHÇE BEKO'DA İKİ EKSİK

Barcelona ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe Beko'da Georgios Papagiannis ve Metecan Birsen bu maçta forma giyemeyecek.

BARCELONA İLE 31. RANDEVU

Fenerbahçe Beko, Barcelona ile EuroLeague’de oynadığı 30 maçta 11 galibiyet elde etti. Geçen sezon İstanbul'da 81-73 kazanan Fenerbahçe, deplasmanda 81-80 kaybetti.

 

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kura çekimi: Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş rakibi belli oluyor! Kupada 4 büyüklerin rakipleri belli oldu Antalyaspor'un konuğu Fatih Karagümrük Başakşehir 2 golle turladı