Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! "Cumartesi Mourinho'yu almaya gidiyorum"

Fenerbahçe'nin başkan adaylarından Aziz Yıldırım, Jose Mourinho konusunda somut adımlar atacağını ifade etti. Cumartesi günü oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye gideceğini belirten Yıldırım, "Bu hafta sonu ben de Londra'ya gideceğim. Maç bahane. Görüşüp anlaşacağız, Mourinho'yu getireceğiz" dedi.

Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! "Cumartesi Mourinho'yu almaya gidiyorum"

Fenerbahçe'de şampiyonluk yarışını kaybetmenin hüznü yaşanırken gözler şimdilerde seçime çevrildi. 9 Haziran'da gerçekleşecek olan kongrede 2018 yılının rövanşı yaşanacak.

Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! "Cumartesi Mourinho'yu almaya gidiyorum" - Resim : 1

Ali Koç ile Aziz Yıldırım seçim vaatlerini tek tek açıklamaya devam ederken, Yıldırım'ın Mourinho hamlesi çok konuşuluyor.

Eski başkan, Portekizli hocayla cumartesi günü anlaşacağını açıkladı. İşte Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkanlar...

Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! "Cumartesi Mourinho'yu almaya gidiyorum" - Resim : 2

Ben olduğum sürece bizi şampiyon yapmazlar diyen bir başkan adayının aday olmaması lazım. 60 bin üye var gelin bu kulübe sahip çıkın.

Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! "Cumartesi Mourinho'yu almaya gidiyorum" - Resim : 3

Biz ikinci olduk bunlar gece eğleniyor. Biz ikinci olduğumuzda kafamızı yorgana sokup evden çıkmıyorduk. Biz Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız. Şampiyon olma mecburiyetindeyiz.

Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! "Cumartesi Mourinho'yu almaya gidiyorum" - Resim : 4

Şampiyon olabilmek için, önce iyi takım olması lazım. İyi teknik direktör, iyi yönetim olması lazım. Yönetim var. Teknik direktör olarak da iyi bir teknik direktör getireceğiz.

Futbol takımımıza en azından 3-4 kaliteli oyuncuları da transfer edeceğiz. Bu hafta sonu ben de Londra'ya gideceğim. Maç bahane. Görüşüp anlaşacağız, Mourinho'yu getireceğiz.

Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! "Cumartesi Mourinho'yu almaya gidiyorum" - Resim : 5

Cumartesi günü Londra'da Mourinho ile buluşacağız. Mourinho hem derbiyi hem İstanbulspor maçını izlediğini bana kendi söyledi.

Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! "Cumartesi Mourinho'yu almaya gidiyorum" - Resim : 6

Yapılacak transferleri de Cumartesi günü bana söyleyecektir. Kimi isterse alacağız! Onunla konuşup takım hakkında ne gerekiyorsa ona göre hazırlık yapacağız. Ne istiyorsa yapacağız, problem yok. Para sorunu yok bilin. Fenerbahçe'nin her zaman parası vardır.

Filenin Sultanları isyan etmişti! Bakan devreye girdi business dönecekler 20 yıllık Başakşehir macerası bitti Filenin Sultanları'nın ABD kadrosu açıklandı G.Saray 24. lig şampiyonluğuyla ilk 10'da