Aziz Yıldırım ve Ali Koç karşılıklı olarak yeni hoca konusunu konuştu

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, seçim vaadi olarak açıkladığı Jose Mourinho ile anlaştıklarını ve Portekizli teknik adamın İstanbul'a geliş tarihinin belli olduğunu söyledi. Diğer aday Ali Koç ise karşılık olarak, yeni hocanın kim olacağını cuma günü açıklayacağını belirtti.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç karşılıklı olarak yeni hoca konusunu konuştu
  • Fenerbahçe'de önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kurulda aday olan Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulundu.
  • Aziz Yıldırım, Fenerbahçe seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Sayın başkan, 'Ben olduğum müddetçe Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar' dedi. Bunu söyledikten sonra Fenerbahçe'yi ne kadar severseniz sevin ayrılmanız gerekirdi. Çünkü Fenerbahçe'ye zarar vereceksiniz. Fenerbahçe, siyaset üstüdür. Sadece Kadıköy'ün değil, Türkiye'nin takımıdır.
  • Yıldırım, seçim vaadi olarak açıkladığı Mourinho hakkında, "Önümüzdeki hafta Jose Mourinho'yu İstanbul'a getireceğim. 2011'de bize yapılan kumpas için manevi kayıplarımızı kimse geri veremez ama maddi kayıplarımızı devlet bize vermeye mecburdur." ifadelerini kullandı.
  • "Jose Mourinho imzayı attı, gelmeme durumu yok. Biz 3 yıllığına geliyoruz, 3 yıllığına hocamız da Mourinho'dur."

Aziz Yıldırım ve Ali Koç karşılıklı olarak yeni hoca konusunu konuştu - Resim : 1

ALİ KOÇ'TAN KARŞILIK GELDİ

  • Diğer aday Ali Koç ise, Yıldırım'dan kısa bir süre sonra yeni hoca konusunda açıklamalarda bulundu. Koç, "Yeni hocamızın kim olduğunu Cuma günü öğreneceksiniz" dedi.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç karşılıklı olarak yeni hoca konusunu konuştu - Resim : 2

Bayern'in başına geçti UEFA Konferans Ligi şampiyonu kim olacak? Olympiakos mu Fiorentina mı? Galatasaray'da Erden Timur depremi G.Saray'da görev dağılımı yapıldı