Azerbaycanlı Alika Semihova'ya yenilen Ermeni sporcudan skandal hareket

Gürcistan'da düzenlenen karete turnuvasında Azerbaycanlı karateci Alika Semihova, Ermeni rakibini mağlup etti. Galibiyetin ardından rakibini tebrik etmeye giden Alika Semihova, rakibinin skandal hareketiyle neye uğradığını şaşırdı. Ermeni karateci, Semihova'nın yüzüne vurdu.

Gürcistan'da düzenlenen uluslararası bir karate turnuvasında Ermeni sporcudan skandal bir hareket geldi.

Ermeni rakibiyle karşılaşan Azerbaycanlı karateci Alika Semihova, kazanmayı bildi. Rakibini mağlup eden Semihova, Ermeni karateciyi tebrik etmek için yanına gitti ancak skandal bir muamele gördü.

Ermeni karateci, Azerbaycanlı kareteci Alika Semihova'nın uzattığı ele tokatla karşılık verdi. Semihova rakibinin çirkin hareketine karşılık vermedi ve sakinliğini korudu.

Müsabaka sonrası olaya dair konuşan Azerbaycanlı karateci Semihova, "Onun seviyesine düşmemek, irade ve dayanıklılık gerektiriyordu. Biz millet olarak her zaman haysiyetimizi koruyoruz, her şeyi minder üzerinde ispatlıyoruz ve bayrağımızı yükselterek ve Ermeni sporculara Milli Marşımızı dinleterek, madalya töreninde onlara kürsüden bakıyoruz." dedi.

 

Icardi'ye çılgın teklif! 2 yıl için 80 milyon euro Iraklı futbolculardan İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılmasına tepki Halil Dervişoğlu kimdir, kaç yaşında? Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2023 ne zaman başlıyor?