Azerbaycan askerleri Türkiye'nin Çekya galibiyetini coşkuyla karşıladı

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024'te Çekya'yı 2-1 yenerek gruptan çıktı. Azerbaycan askerlerinin bu zaferi coşkuyla kutlaması Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşıldı.

  • A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nun üçüncü maçında Çekya'yı 2-1 yenerek gruptan çıkmayı başardı ve son 16 turuna yükseldi.
  • Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri askerleri, A Milli Futbol Takımımızın Çekya karşısında elde ettiği 2-1'lik galibiyeti büyük bir coşkuyla takip etti.

Azerbaycan askerleri Türkiye'nin Çekya galibiyetini coşkuyla karşıladı - Resim : 1

  • Milli Savunma Bakanlığı, Azerbaycanlı askerlerin Çekya-Türkiye maçını izlerken yaşadıkları anları X'teki sosyal medya hesabından paylaştı.
  • Cenk Tosun'un galibiyet golü, Azerbaycan askerleri arasında büyük bir sevinç yarattı.

Azerbaycan askerleri Türkiye'nin Çekya galibiyetini coşkuyla karşıladı - Resim : 2

"TEŞEKKÜRLER CAN AZERBAYCAN"

  • Milli Savunma Bakanlığı, paylaşımında "Can Azerbaycan'dan Bizim Çocuklar'a tam destek! Teşekkürler Can Azerbaycan, teşekkürler Karabağ'ın Aslanları… Her zaman bir ve beraberiz!" ifadelerine yer verdi.

Azerbaycan askerleri Türkiye'nin Çekya galibiyetini coşkuyla karşıladı - Resim : 3

Kaynak: haberet.com

EURO 2024 son 16 turu eşleşmeleri belli oldu: Türkiye kimle eşleşti, son 16 turu maçı ne zaman? Avrupa Şampiyonası'nda son 16 turu eşleşmeleri belli oldu Bizim Çocuklar Avrupa Şampiyonası'nda son 16'da Ozan Tufan imza için Trabzon'da!