Survivor 2023 yarışmacısı Aysu Keskin ne iş yapıyor?

Aysu Keskin, Survivor 2023 kadrosuna girdi. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan isim, Survivor izleyicileri tarafından Aysu Keskin kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor gibi sorularla araştırılıyor. İşte Aysu Keskin hakkındaki bilgiler...

Survivor 2023 yarışmacısı Aysu Keskin ne iş yapıyor?

Milli basketbolcu Aysu Keskin, Survivor 2023 yarışmacısı olarak açıklandı. Acun Ilıcalı tarafından duyurulan Aysu Keskin, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Aysu Keskin kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

AYSU KESKİN KİMDİR?

Aysu Keskin 15 Mayıs 1990 tarihinde Tekirdağ’da dünyaya gelmiştir. basketbolcudur. Uludağ Basket Nilüfer BSD formasını giyen Aysu Keskin, daha önceden Genç Milli Takım formasını terletti. Survivor 2023’e yarışmacı olarak dahil oldu.

Survivor 2023 yarışmacısı Aysu Keskin ne iş yapıyor? - Resim : 1

AYSU KESKİN'İN OYNADIĞI TAKIMLAR

TED Ankara Kolejliler (K), Ordu Spor Kulübü, Tosyalı Toyo Osmaniye, Samsun Basketbol İhtisas, Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü, Samsun Basketbol İhtisas, İzmit Belediye Spor Kulübü gibi ekiplerde forma giymiştir.

Survivor 2023 yarışmacısı Aysu Keskin ne iş yapıyor? - Resim : 2

Aysu Keskin Boyu Kaç?

Aysu Keskin 1.77 boyundadır.

Survivor 2023 yarışmacısı Aysu Keskin ne iş yapıyor? - Resim : 3

Aysu Keskin Kaç Kilo?

Aysu Keskin 60 kilodur.

AYSU KESKİN INSTAGRAM HESABI

Survivor 2023 kadrosuna giren Aysu Keskin'in Instagram hesabı da araştırılıyor. 12.2 K takipçisi olan Aysu Keskin'in Instagram hesabı aysukeskin.23 şeklindedir.

kimdir Survivor
Süper Lig'e süper dönüş Adana Demirspor sahasında yendi Curry en az 2 hafta daha yok Trezeguet'tan puan açıklaması