Avrupa Ligi finali maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi finalinde Sevilla ile Roma karşılaşacak. Avrupa Ligi finali Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de oynanacak. UEFA Avrupa Ligi finalini İngiltere Futbol Federasyonundan hakem Anthony Taylor yönetecek. Peki, Avrupa Ligi finali Sevilla Roma maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Avrupa Ligi finali maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanan, Sevilla ile Roma arasında oynanacak final maçı ile belli olacak. Avrupa Ligi finali Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de olan Puskas Arena'da oynanacak. Sevilla, kupayı 7. kez kazanmak isterken Roma, ilk defa kazanmak için mücadele verecek. Yaklaşan final öncesinde Sevilla Roma maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor. İşte UEFA Avrupa Ligi finaline dair detaylar...

AVRUPA LİGİ FİNALİ: SEVILLA ROMA FİNALİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi finalinde Sevilla ile Roma, 31 Mayıs Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Avrupa Ligi finali Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de olan Puskas Arena'da oynanacak. TSİ 22.00'da başlayacak maç, TV8 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

SEVILLA 7. KEZ KUPAYI KAZANABİLECEK Mİ?

Sevilla, Avrupa Ligi kupasını tam 6 kez kazandı. Kupanın gediklisi sayılan Sevilla, 3 yıl üst üste UEFA Avrupa Ligi Kupası almayı başaran tek takım unvanına da sahip. Sevilla, Avrupa Ligini 2006, 2007, 2014, 2015, 2016 ve 2020 yıllarında şampiyon olarak tamamladı.

Bellingham Bundesliga'da yılın oyuncusu Chelsea'de Mauricio Pochettino dönemi Milan Juventus'u tek golle devirdi G.Saray şampiyonluktan 90 dakika uzakta