Atletico Madrid Lazio maçı ne zaman, saat kaçta? Atletico Madrid Lazio maçı hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?

Atletico Madrid ile Lazio, Şampiyonlar Ligi 6. haftasında liderlik için kozlarını paylaşacak. Atletico Madrid 11 puana, Lazio 10 puana sahip. İlk maç 1-1 berabere bitti. Madrid'teki maçın sonucu gruptan kimin lider çıkacağını belirleyecek. Peki, Atletico Madrid Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Atletico Madrid Lazio maçı ne zaman, saat kaçta? Atletico Madrid Lazio maçı hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?

Atletico Madrid - Lazio maçı Şampiyonlar Liginde günün merak edilen karşılaşmalarından biri. E grubunda aralarında bir puan fark olan lider ile ikinci, grubu 1. bitirme mücadelesi verecek. Müthiş mücadeleye saatler kala Atletico Madrid Lazio maçı şifresiz hangi kanalda izlenir merak ediliyor. Peki, Atletico Madrid Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ATLETICO MADRID LAZIO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Atletico Madrid ile Lazio arasındaki müsabaka Metropolitano Stadyumunda oynanacak. Bu akşam TSİ 23.00'te başlayacak karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonundan Serdar Gözübüyük yönetecek. Atletico Madrid Lazio maçı Exxen'den canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Atlético Madrid : Oblak; Lino, Hermoso, Giménez, Witsel, Llorente; Saúl, Koke, De Paul; Griezmann, Morata

Lazio: Provedel; Marušić, Casale, Gila, Hysaj; Guendouzi, Vecino, Luis Alberto; Felipe Anderson, Castellanos, Zaccagni

 

Tutuklananlar kulüp personeli mi? Ankaragücü duyurdu 6222'ye caydırıcılık düzenlemesi Kızılyıldız Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? RB Leipzig - Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?