Hakem Atilla Karaoğlan ne kadar ceza aldı?

Atilla Karaoğlan, Gaziantep - Beşiktaş maçı hakemi idi ve verdiği karar, maç sonrasında tartışılmıştı. Bugün açıklanan VAR kayıtları sonrasında MHK, Atilla Karaoğlan hakkındaki kararı açıkladı. Peki, Atilla Karaoğlan ne kadar, ne ceza aldı? Atilla Karaoğlan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Hakem Atilla Karaoğlan ne kadar ceza aldı?

Atilla Karaoğlan, günün konuşulan isimlerinden. Gaziantep - Beşiktaş maçının hakemi olan Atilla Karaoğlan'a verilen ceza belli oldu. Maçta bir pozisyon sonrasında verdiği kararı çok tartışılan Atilla Karaoğlan'a ne kadar ceza verildi merak ediliyor. İşte Atilla Karaoğlan hakkındaki karar, Atilla Karaoğlan hakkındaki bilgiler...

ATİLLA KARAOĞLAN'A NE KADAR CEZA VERİLDİ?

MHK tarafından açıklanan karar şu şekilde;

"Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. - Beşiktaş A.Ş., Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçlarının hakemleri ve Demir Grup Sivaspor - Galatasaray A.Ş. maçının VAR hakemi ile ilgili olarak Merkez Hakem Kurulu gerekli incelemelerini gerçekleştirmiştir.

Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçında ofsayt gerekçesiyle golün iptal edildiği, bu kararın hatalı bir karar olduğu, ayrıca Gaziantep FK A.Ş. - Beşiktaş A.Ş. maçının hakeminin, VAR hakeminin izleme önerisine rağmen ihlali yapan oyuncuyu ihraç etmeyerek “önemli hakem hatası” yaptıkları tespit edilmiştir.

Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçının VAR hakemine bundan sonra görev verilmeyeceğini, söz konusu iki maçın hakemlerine ise uzun süre görev verilmeyeceğini kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

ATİLLA KARAOĞLAN KİMDİR?

Atilla Karaoğlan, 22 Haziran 1986'da Sakarya'da doğmuştur. Asıl mesleği öğretmenliktir ve futbol antrenörlüğü mezunudur. Babası eski bir futbolcudur.

Hakemlik kariyerine 2007'de başlayan Atilla Karaoğlan, 2019-2020 sezonundan itibaren Süper Lig'de maç yönetmektedir.

kimdir
VAR kayıtları açıklandı! Sivas-G.Saray maçı tekrar edilecek mi? Fenerbahçe'ye derbi öncesi ceza Çağdaş Atan'la 3 yıl daha Cengizhan Şimşek'in başpehlivanlık unvanı neden geri alındı?