Astrolog Meral Güven 2024 şampiyonunu açıkladı

Astrolog Meral Güven, Süper Lig'de 2023-2024 sezonuyla ilgili tahminlerde bulundu. Önümüzdeki futbol yılında kimin şampiyon olacağını açıklayan Güven, "Fenerbahçe, iki yıl üst üste şampiyon olacak" dedi.

Astrolog Meral Güven, katıldığı bir YouTube programında dikkat çeken ifadeler kullandı. Ünlü astrolog, "Hangi takım şampiyon olur?" sorusuna "Fenerbahçe" yanıtını verdi. 

Güven ayrıca, "Bu sezon ve önümüzdeki sezon olmak üzere Fenerbahçe, iki yıl üst üste Süper Lig'de şampiyon olacak" dedi. Daha önce yaptığı öngörüyü hatırlatan Meral Güven, "Daha önce de Fenerbahçe iki yıl üst üste şampiyon olduktan sonra küçük bir ara verecek, ardından da 7 yıl üst üste şampiyon olacak demiştim" ifadelerini kullandı.

GEÇEN SEZONU BİLMİŞTİ

Son 3 yılın şampiyonunu bilen astrolog Meral Güven, 2022-2023 Süper Lig sezonuyla ilgili şu kehanette bulunmuştu:

"Galatasaray, ilk etapta başarısız olacak. Herkes 'Şampiyon garanti Fenerbahçe olacak' diyecek. Kutlamalar için hazırlıklar yapılacak ama Galatasaray son haftalara doğru bir mucize gerçekleştirecek ve şampiyon olacak."
Fenerbahçe Süper Lig Galatasaray
Visca'nın sakatlık durumuyla ilgili açıklama Dembele PSG'de Harry Kane resmen Münih'de Yaz transfer sezonu ne zaman bitiyor, ara transfer tarihi nedir?