Arnavutluk İspanya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Arnavutluk - İspanya maçı, EURO 2024'te günün maçlarından biri. Avrupa Futbol Şampiyonası B grubu üçüncü maçında bir puana sahip Arnavutluk ile altı puanlı İspanya karşılaşacak. Peki, Arnavutluk İspanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Arnavutluk İspanya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında bugün Arnavutluk ile İspanya, gruptaki son maçta karşılaşıyor. Bir puanı olan Arnavutluk, 4 puanla lider olan İspanya karşısında son 16 turuna kalma mücadelesi verecek. Peki, Arnavutluk İspanya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler, canlı yayın kanal bilgisi...

ARNAVUTLUK İSPANYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bu akşam Arnavutluk İspanya maçı Düsseldorf Arena'da oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak müsabakayı İsveçli hakem Glenn Nyberg yönetecek. Karşılaşma TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Arnavutluk galibiyet arayacak

Arnavutluk'un gruptan çıkmak için İspanya karşısında kazanması gerekecek. İki maçta 1 puanı bulunan Arnavutluk, İspanya'yı yenerek Hırvatistan-İtalya maçının sonucunu bekleyecek.

İtalya'nın 3 puanının bulunduğu grupta İspanya lider olarak çıkmayı garantiledi.

İspanya'nın rakibine yenilgisi yok

İspanya'nın Arnavutluk ile bugüne kadar oynadığı müsabakalarda ezici üstünlüğü bulunuyor. İki ekip bugüne dek tarihlerinde 8 kez karşılaşırken, söz konusu maçların tamamını İspanyollar kazandı.

İspanya, bu maçlarda 31 gol atarken, kalesinde ise sadece 3 gol gördü.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Arnavutluk: Strakosha; Balliu, Ismajli, Gjimshiti, Mitaj; Ramadani, Abrashi, Asllani, Bajrami, Laci; Broja

Oynaması şüpheli: Daku

Kart ceza sınırında olanlar: Broja, Gjasula, Hoxha, Hysaj

İspanya: Raya; Navas, Vivian, Laporte, Grimaldo; Merino, Zubimendi, Olmo; Torres, Joselu, Oyarzabal

Oynaması şüpheli: Rodri

Kart ceza sınırında olanlar: Carvajal, Le Normand

 

Türkiye-Çekya maçına Rumen hakem Hırvatistan İtalya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hollanda 34 yıldır kaybetmediği Avusturya ile karşılaşacak EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında bugün hangi maçlar var?