Arda Turan'dan Fatih Terim tarzı motivasyon! Konuşması olay oldu

Spor Toto 1. Lig play-off 1. turunda normal süresi 0-0 sona eren maçta Eyüpspor, deplasmanda Sakaryaspor'u uzatma bölümünde bulduğu golle 1-0 yenerek 2. tura yükseldi. Maç öncesi Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın motivasyon konuşması sosyal medyada çok konuşuldu. Turan'ın tarzı Fatih Terim'e benzetildi.

Spor Toto 1. Lig play-off 1. turunda Sakaryaspor ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. Normal süresi 0-0 biren maçın uzatma dakikalarının sonuna yaklaşırken, Eyüpspor golü buldu.

120+2'de Alpaslan Öztürk'ün ceza sahası dışında attığı müthiş gol Eyüpspor'a turu getirdi. Karşılaşmanın ardından Eyüpspor'un sosyal medya hesabından paylaşılan Arda Turan videosu çok konuşuldu.

Turan'ın maç öncesi yaptığı konuşma paylaşılırken, tarzı ve motivasyon konuşması ise Fatih Terim'e benzetildi.

Arda Turan, şu ifadeleri kullandı: Hayatta bütün hikayelerin içinde hep acı çekmek vardır. Mücadele etmek vardır. Fakat en güzel hikayenin içinde ne vardır biliyor musunuz?

Takım arkadaşlarıma güvenmek, dostlarıma güvenmek, aileme güvenmek. Her zaman öyleydi. Ben güvenmeyi bırakmam. İnanıyorum ki burada, en arkadakinden en öndekine kadar birbirine en çok güvenen bir grup var. Herkes takım arkadaşı için oynayacak.

Düştüğünde onu kaldıracak olan, hatası olursa hatasını düzeltmek için oynayacak. Şartlar ne olursa olsun pes etmeyin. Sizden bir şey istiyorum: Cesaret. Bunun yanında pişman olmayın. "Ama, keşke" demeyin.

Real deplasmanda Sevilla'yı devirdi Şampiyonluk kesmedi! Kahn ve Salihamidzic kovuldu Volkan Demirel'e resmen teklif yapıldı! Almanya'nın şampiyonu Münih!