Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun paralarını kime verdi? Seçil Erzan'ın yeni ifadesi ortaya çıktı

Futbol dünyasının ünlü isimleri başta olmak üzere birçok kişiyi özel fon kurduğunu iddia ederek dolandıran bankacı Seçil Erzan'ın ifadesinden yeni detaylar ortaya çıktı. Erzan, Arda Turan ve Emre Belözoğlu'ndan aldığı paraları kime verdiğini açıkladı.

Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun paralarını kime verdi? Seçil Erzan'ın yeni ifadesi ortaya çıktı
  • Futbol dünyasını sarsan dolandırıcılık olayında her geçen gün yeni bir detay ortaya çıkıyor.
    Arda Turan, Muslera, Emre Belözoğlu, Semih Kaya, Fatih Terim gibi futbol camiasının önde gelen isimlerini dolandıran Denizbank eski Levent Şube Müdürü Seçil Erzan'ın ifadesindeki sözleri gündeme bir kez daha damga vurdu.

Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun paralarını kime verdi? Seçil Erzan'ın yeni ifadesi ortaya çıktı - Resim : 1

  • 11 sayfalık ifadesinde kimlerden para aldığını itiraf eden Erzan'ın Semih Kaya ile ilgili söyledikleri ise şoke etti. Öte yandan Erzan, Arda Turan ve Emre Belözoğlu'ndan aldığı paraları kime verdiğini de açıkladı.

Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun paralarını kime verdi? Seçil Erzan'ın yeni ifadesi ortaya çıktı - Resim : 2

İşte Erzan'ın ifadesindeki yeni detaylar...

Benim fon vadettiğim kişiler özetle; Arda Turan, Emre Belözoğlu, İbrahim Çağlar, Emre Çolak, Muslera, Bülent Çeviker, Buse Terim ve Terim Arıcan adlı kişilerdir.

Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun paralarını kime verdi? Seçil Erzan'ın yeni ifadesi ortaya çıktı - Resim : 3

  • Fırat Özdemir Semih Kaya'nın menajeridir. Semih Kaya'dan fon vaadiyle para aldığım doğrudur. Kendisinden 3 milyon 200 bin dolar para aldım. Bu parayı parça parça; bazen odamda bazen dışarda olacak şekilde teslim ettim. Bir seferinde Semih Kaya’dan Ali Yörük teslim almıştır. Fakat 5 milyon 700 bin dolar şeklinde geri ödeme yapmış olmama rağmen Semih Kaya’dan yakamı kurtaramadım.

Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun paralarını kime verdi? Seçil Erzan'ın yeni ifadesi ortaya çıktı - Resim : 4

"PARALARI ARDA VE EMRE'DEN ALDIM"

  • Semih Kaya bana, 'bu parayı vermek zorundasın' dedi. Ben o dönem Semih Kaya'ya fazladan ödediğim bu parayı Emre Belözoğlu ve Arda Turan'dan aldım. Daha doğrusu onlardan fon vaadiyle bir şekilde para alıp Semih Kaya ve Fırat Özdemir'den kurtulmak için her ikisine de ödeme yaptım.

Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun paralarını kime verdi? Seçil Erzan'ın yeni ifadesi ortaya çıktı - Resim : 5

  • Ayrıca benim Semih Kaya'ya yaptığım ödeme sonrası tam olarak zorla aldığı faizlerle Bodrum'da bir villa satın aldı. Semih Kaya bu villayı 4 milyon 200 bin euro'ya satın aldı. Hatta şöyle ki; 2022 yılının sonlarında Semih Kaya bu villanın satış müdürü olan Barış bey ile odama geldi. Benim odamda görüşme yaptılar. Sonrasında ben villanın peşinatı olarak Semih Kaya'ya 1 milyon 575 dolar ödeme yaptım.

Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun paralarını kime verdi? Seçil Erzan'ın yeni ifadesi ortaya çıktı - Resim : 6

  • Semih Kaya ve Barış bey 2 taksit olacak şekilde elden teslim aldılar. Yaklaşık 45 gün Semih Kaya ve Barış bey yine benim odama geldiler. Semih Kaya'nın beni önceden tehdit etmesi sebebiyle 1 milyon 575 bin dolar parayı ben tekrar ikinci ödeme olarak kendisine aynı gün yaptım. Semih Kaya yine benim odamda elden aldığı parayı Barış beye evin 2. taksiti olacak şekilde ödedi.

Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun paralarını kime verdi? Seçil Erzan'ın yeni ifadesi ortaya çıktı - Resim : 7

  • Olay tam şöyle olmuştur. Ben Semih'ten ilk başta aldığım 300 bin doları ödedim. Daha sonranda aldığım 3 milyon 200 bin doları paranın tamamını da ödedim. Ana paraya ilişkin hiçbir alacağı kalmamış olmasına rağmen defalarca kez evime gelip, beni tehdit ederek zorla para almıştır. Bodrum’da bahsettiğim villayı da bu parayla almıştır. Fırat Özdemir de benden elde ettiği paralar ile annesi üzerine kayıtlı TOKİ villalarına 500 bin dolar para ödeme yaptı. Hatta Özdemir'in de o dönem lüks bir araba aldığını, bu arabanın da bedelini benden para alarak ödeyeceğini söyledi. (HABERTÜRK)

Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun paralarını kime verdi? Seçil Erzan'ın yeni ifadesi ortaya çıktı - Resim : 8

Ankaragücü G.Antep'i tek golle geçti Sivasspor'un konuğu Trabzonspor 76ers Thunder'ın 6 maçlık serisini bitirdi Okan Buruk'tan Real-Icardi iddiasına cevap