Arda Turan derbide kazanmasını istediği takımı açıkladı

Süper Lig'in yeni takımı Eyüpspor'un Teknik Direktörü Arda Turan, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında cumartesi günü oynanacak derbi mücadelesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takımın eski oyuncusu Arda Turan derbiyi Galatasaray'ın kazanması halinde mutlu olacağını belirtti.

Arda Turan derbide kazanmasını istediği takımı açıkladı
  • Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan hafta sonu yapılacak derbi maçında Galatasaray'ın kazanmasını istedi.
  • Eyüpspor, 22 Eylül Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.
  • Maçın hazırlıklarını Kemerburgaz'da bulunan tesislerinde sürdüren Eyüpspor hocası Arda Turan, basın mensupları ile buluştu.

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİNİ KİM KAZANIR?

  • Fenerbahçe ile Galatasaray arasında cumartesi günü oynanacak derbi mücadelesiyle ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Teknik Direktör Arda Turan "Saha içinde kalan, eğlenceli, keyifli, iyi oyunların oynandığı, hakemin konuşulmadığı bir derbi olmasını diliyorum. Çünkü çok yorulduk bu anlamda. Öyle de bir derbi olacağına inanıyorum. İki tarafa da başarılar diliyorum. Pazar günü Beşiktaş'la maçımız var, oyuna konsantre olmak istiyoruz. Güzel bir derbi olsun. Ben Galatasaraylıyım, Galatasaray kazanırsa mutlu olurum ama benim tek baktığım Eyüpspor'un başarısı" ifadesinde bulundu.

 

Beşiktaş'tan Galatasaray'a sponsorluk göndermesi! Ülke puan sıralaması güncellendi Bilal Erdoğan Milli Okçularla Buluştu Ferdi Kadıoğlu ilk golünü attı