Arda Güler'in yerine Kenan Yıldız! F.Bahçe 10 milyon euro'yu gözden çıkardı

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in Real Madrid'e imza atması bekleniyor. Sarı-lacivertliler Arda'nın boşluğunu doldurmak için harekete geçti ve Juventus'tan Kenan Yıldız'ı radarına aldı. Kanarya'nın Kenan için 10 milyon euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor.

Arda Güler'in yerine Kenan Yıldız! F.Bahçe 10 milyon euro'yu gözden çıkardı

Fenerbahçe'den Arda Güler'in ayrılığının resmileşmesi beklenirken, bu futbolcunun alternatifi için transfer çalışmaları da devam ediyor.

Sarı-lacivertlilerin, Juventus'un altyapısında forma giyen Kenan Yıldız'ı gündemine aldığı iddia edildi.

FENERBAHÇE'DEN KENAN YILDIZ'A 10 MİLYON EURO

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Fenerbahçe, 18 yaşındaki futbolcu için 10 milyon euro'yu gözden çıkardı.

Kenan Yıldız
Kenan Yıldız

Kenan'ın teklife sıcak baktığı belirtilirken, genç yeteneğin Juventus'un yeni sportif direktörü Cristiano Giuntoli ile görüşerek kendisiyle ilgili gelecek planlarını öğrendikten sonra net bir karar vereceği öne sürüldü.

45 MAÇTA 15 GOL 7 ASİST

Türk futbolcunun siyah beyazlı takımla 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 2022 yazında Bayern Münih'in altyapısından transfer edilen Kenan Yıldız, geçtiğimiz sezon 45 resmi maçta 15 gol, 7 asistle oynadı.

Fenerbahçe
Ozan'dan G.Saray ve A Milli Takım sözleri Gedson için karar verildi! Taraftar merak ediyordu... GS Hull City hazırlık maçı saati güncellendi! Milli okçu Mete Gazoz'un acı günü