Arda Güler'in Real Madrid'e transferi sonrası yeni tartışma başladı! En pahalı Arda Güler mi Cenk Tosun mu?

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Arda Güler, Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında imza attı. Genç yıldızın kontratında 10 milyon euro'luk bonus maddeleri de var. Bu imzanın ardından yeni bir tartışma başladı. Süper Lig'den transfer olan en pahalı Türk futbolcu Arda mı Cenk Tosun mu? Sosyal medya bu konuyu konuşuyor. İşte detaylar...

Arda Güler'in Real Madrid'e transferi sonrası yeni tartışma başladı! En pahalı Arda Güler mi Cenk Tosun mu?

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Haftalardır Avrupa'nın gündeminde yer alan Arda Güler, Fenerbahçe'den Real Madrid'e imza attı.

Sarı-lacivertliler 18 yaşındaki yıldız için İspanyol devinin 20 milyon euro ödeyeceğini duyurdu. Arda'nın sözleşmesinde 10 milyon euro'luk bonus maddelerinin de olduğu açıklandı.

Arda Güler'in Real Madrid'e transferi sonrası yeni tartışma başladı! En pahalı Arda Güler mi Cenk Tosun mu? - Resim : 1

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklama şöyle:

Profesyonel Futbolcumuz Arda Güler'in İspanyol Kulübü Real Madrid CF'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri Real Madrid CF tarafından ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid CF tarafından, Kulübümüze azami 10.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir.

Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Real Madrid CF'in elde edeceği transfer bedelinin %20'si sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir.
Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

Arda Güler'in Real Madrid'e transferi sonrası yeni tartışma başladı! En pahalı Arda Güler mi Cenk Tosun mu? - Resim : 2

ARDA'NIN TRANSFERİ SONRASI TARTIŞMA BAŞLADI

Arda Güler'in imzası sonrası sosyal medyada yeni bir tartışma başladı. Milli yıldız için İspanyol ekibi net 20 milyon euro ödeyecek ancak bonuslarla birlikte bu ücret 30 milyon euro'yu bulabilir.

Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan Cenk Tosun için net 22.5 milyon euro ödendi. Bu ücret bonuslarla birlikte 28.5 milyon euro'yu bulacaktı. Ancak bonusların bir kısmı devreye girdi ve 23.5 milyon euro ödendi.

Sosyal medyada Süper Lig'den transfer olan en pahalı Türk futbolcu; Arda Güler mi Cenk Tosun mu tartışmaları yaşanıyor.

Arda Güler'in Real Madrid'e transferi sonrası yeni tartışma başladı! En pahalı Arda Güler mi Cenk Tosun mu? - Resim : 3

Fenerbahçe Beşiktaş JK
Arda Güler'den veda paylaşımı! "Canım Fenerbahçem..." Arda Güler'den veda paylaşımı! "Canım Fenerbahçem..." Uğurcan Galatasaray'a gidecek mi? Başkan noktayı koydu 4 büyüklere karşı isyan! 16 Süper Lig ekibinden flaş talep