Arda Güler'in babasından Ali Koç'a fena gönderme!

Fenerbahçe ile yollarını ayırarak İspanya devi Real Madrid'e transfer olan 18 yaşındaki yıldız futbolcu Arda Güler'in babası Ümit Güler, bir bomba daha patlattı. Dün oğlunun İspanyol devine transfer olacağını Whatsapp'taki paylaşımı ile duyuran baba Güler, bugün de "Arda, Fenerbahçe'de kalmayacak çünkü istemiyor" diyen Ali Koç'a olay olacak bir göndermede bulundu. İşte baba Güler'in çok konuşulacak o paylaşımı...

Arda Güler'in babasından Ali Koç'a fena gönderme!

Fenerbahçe ile yollarını ayıran 18 yaşındaki başarılı futbolcu Arda Güler'in İspanya devi Real Madrid'e transfer olduğunun resmi olarak açıklanmasının ardından günden başarılı oyuncu ile sarsıldı.

Geçtiğimi günlerde Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kart için düzenlene basın toplantısında konuşan sarı lacivertli takımın Başkanı Ali Koç'un Arda Güler'in takımda kalmayacağını "Arda, Fenerbahçe'de kalmayacak çünkü istemiyor" ifadeleri ile duyurması birçok kişi tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Bir kişinin yaptığı paylaşımı kendi hesabında paylaşan başarılı futbolcunun babası Ümit Güler adeta eleştirilere ve Ali Koç'a cevap verdi.

Arda Güler ve babası - geçmiş yıllar
Arda Güler ve babası - geçmiş yıllar

"İHANER NE AĞIR BİR SÖZ"

Söz konusu paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Arda Güler.. kaleme döktüm. İçimi döktüm.. Saygılarımla.. İhanet.. ne ağır bir söz.. son yıllarda ağzımızdan düşmeyen kelime. Hele hele Fenerbahçe'de. Yazık... Neyse dönelim Arda'ya. 1500 dakika oynama zorunluluğu olan Arda, 1547 dakika oynayarak sezonu bitirdi. Bir maçı ortalama 95 dakikadan sayarsak 16 maç oynamış Arda. Kendisinden fersah fersah geride olanlar kaç maç oynadı?

"ARDA İSTESEYDİ PARAYI CEBE ATARDI"

Hepimiz oyun oynarken PSG, Real Madrid, Barcelona, Man City almak isteriz demi? Halı sahada bile oynarken Benzema Oluruz, Ronaldinho oluruz, Messi oluruz, Alex oluruz . Bu çocukta bu hayaller ile büyüdü. Şimdi 1 imza ile hayallerine kavuşacak. O kadar yakın. Arda isteseydi, art niyetli olsaydı. Derdi para olsaydı... 1500 dakikayı doldurmazdı. 5 milyon Euro'ya giderdi. Rossi gibileri oynuyorsa ben yokum diye alınganlık yapardı. 10-15 milyon euroyu cebine atardı. İsteseydi Fenerbahçe'yi masaya bile oturtmazdı. 17.5 yattı mı abi? Sizinle işim kalmadı. Sonraki satış falan geçiniz derdi. Yapmadı hiçbirini..

Arda Güler ve babası
Arda Güler ve babası

NURİ ŞAHİN'İ ÖRNEK VERDİ

Örnek alın.. Nuri Şahin... Dortmund ile var oldu. Dortmund'a aşık bir gurbetçi Türk. Dortmund altyapısında yetişti. Kaptanlığını yaptı. Tam 6 sezon A Takımda oynadı. Ondan önce yıllarca altyapıda oynadı. Sonra bir telefon. Arayan Mourinho, Nuri diyor ki "elim ayağım titredi. Nereye imza atacağım söyleyin dedim" diyor. Ve Real Madrid'e gitti. Koştu hayalinin peşinden. Ne mi oldu? Dortmund taraftarı (Almanlar) ona küfür etmedi. Gurur duydular. Buradayız biz, sen bizim evladımızsın dediler. İcraat? Nuri Şahin sonra geri döndü evine ve 6 sene daha Dortmund'a hizmet etti.

"SANA İYİ BAKMAZLAR İSE DAĞ GİBİ KADIKÖY'ÜN VAR"

Yolun bahtın açık olsun. Korkma yiğidim! Biz yanındayız. Canını sıkanın canını yakarız. Madrid, Barcelona sana iyi bakmaz ise senin dağ gibi Kadıköy'ün var! İstediğin zaman geri dön. Burası senin evin. Git hayallerinin peşinden. Eyvallah...

Arda'nın babasından Ali Koç'a fena gönderme!
Arda'nın babasından Ali Koç'a fena gönderme!
Arda'ya takım arkadaşlarından hoş geldin mesajı Arda'nın transferi sonrası yeni tartışma! En pahalı Arda mı Cenk mi? Arda Güler'den veda paylaşımı! "Canım Fenerbahçem..." Arda Güler'den veda paylaşımı! "Canım Fenerbahçem..."