Arda Güler ve babası F.Bahçe'den çok kazandı! Real Madrid'den 23 milyon euro...

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transferi olay olan Arda Güler'le ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertli takımla 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşan İspanyol devinin, Arda Güler ile babasına toplamda 23 milyon euro ödediği ifade edildi. İşte detaylar...

Arda Güler ve babası F.Bahçe'den çok kazandı! Real Madrid'den 23 milyon euro...

Fenerbahçe A Milli Takım'ın yıldız ismi Arda Güler, dünyanın en başarılı kulübü Real Madrid'in yolunu tuttu.

Sarı-lacivertli takımın kalması yönündeki ısrarlarına kayıtsız kalan genç oyuncu, kulübüne 20 milyon euro kazandırarak İspanya'nın yolunu tuttu.

Arda Güler ve babası F.Bahçe'den çok kazandı! Real Madrid'den 23 milyon euro... - Resim : 1

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na transferin detaylarını açıklayan Fenerbahçe, Arda Güler için 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro'luk bonus maddelerinin olduğunu teklifin kabul ediğini ifade etti.

Barcelona'ya gitmeye yakınken bir anda Real Madrid'e imza atan Arda'nın bu kararının arkasındaki nedeni yazan Barça'ya yakın kaynaklar flaş bir iddia ortaya attı.

Arda Güler ve babası F.Bahçe'den çok kazandı! Real Madrid'den 23 milyon euro... - Resim : 2

ARDA VE BABASI, FENERBAHÇE'DEN ÇOK KAZANDI

İspanyol Gazeteci Toni Juanmarti'nin haberine göre Real Madrid, Arda Güler'in babasına 15 milyon euro transfer komisyonu ödedi. 18 yaşındaki yıldıza da 8 milyon euro imza parası verildi.

Eflatun-beyazlıların Arda ve babasına toplamda 23 milyon euro ödediği ifade ediliyor. Bu ücret Fenerbahçe'nin bonservis olarak aldığı paradan 3 milyon euro daha fazla.

Arda Güler ve babası F.Bahçe'den çok kazandı! Real Madrid'den 23 milyon euro... - Resim : 3

İspanyol Gazeteci Toni Juanmarti'ye göre Arda Güler'in Real Madrid'e maliyeti şöyle:
Bonservis: 20 milyon euro
Bonus: 10 milyon euro
Sonraki satıştan pay: %20
Aile Komisyonu: 15 milyon euro
İmza Parası: 8 milyon euro

Fenerbahçe
Ilıcalı'dan Türk oyunculara mesaj! "Premier Lig'e çıkarsak..." G.Saray'a Devler Ligi'nde müthiş gelir! 25 milyon euro... Yeni Fırtına iddialı! "Biz Hırvatlar..." UEFA'dan Cüneyt Çakır'a Görev