Arda Güler, sessizliğini bozdu! Real Madrid'den ayrılıyor mu?

Milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid'den ayrılacağına yönelik iddialara ilişkin konuştu. Teknik direktör Carlo Ancelotti ile aralarında sorun olmadığını söyleyen Arda, "Real Madrid'de kalmak istiyorum. Daha fazla dakika almayı umuyorum" dedi.

Arda Güler, sessizliğini bozdu! Real Madrid'den ayrılıyor mu?
  • Real Madrid'de forma giyen milli yıldızımız Arda Güler'in beklediği forma süresini bulamadığı için İspanyol devinden ayrılacağı konuşuluyordu.
  • Arda, hakkındaki iddialara cevap verdi. 

Arda Güler, sessizliğini bozdu! Real Madrid'den ayrılıyor mu? - Resim : 1

"REAL MADRID'DE KALMAK İSTİYORUM"

  • Defansa Central'de yer alan habere göre; 19 yaşındaki futbolcu, hakkındaki haberlere rağmen takımdan ayrılmayı düşünmüyor.
  • Arda'nın geleceği konusunda, yakın çevresine " Real Madrid'de kalmak istiyorum. Daha fazla dakika almayı umuyorum" dediği öne sürüldü.

Arda Güler, sessizliğini bozdu! Real Madrid'den ayrılıyor mu? - Resim : 2

"ANCELOTTI İLE ARAMDA SORUN YOK"

  • A Milli Takım, Uluslar B Ligi 4. Grup 3. maçında Karadağ ile oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında da açıklamalarda bulunan Arda Güler, Real Madrid'de teknik direktör Ancelotti ile araların bir sorun olup olmadığıyla ilgili ise "Hocamla aramda hiçbir sorun yok. Bu sene daha fazla süre alıyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Orada her şey yolunda. Tabii ki her maç oynamak isterim ama hiçbir problem yok. Milli takıma da hizmet etmek istiyorum, goller, asistler yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
Fatih Terim'den ilginç öneri A Milli Futbol Takımı Samsun'da Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu Tanıtıldı Bir devir bitti!