Arda Güler Real Madrid ile sahaya çıkıyor! Ancelotti ile anlaşma yapıldı

Fenerbahçe'den rekor bedelle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle sezona başlangıç yapamamıştı. Tamamen hazır olan milli yıldızın bu hafta oynanacak olan Rayo Vallecano maçında forma giyeceği ifade edildi. İspanyol basınında çıkan haberde, Ancelotti'nin Arda Güler ile görüşerek "İspatlaman gereken bir şey yok, tempo kazanmak gerekiyor" diyerek son 20 dakika forma vereceğini söylediği belirtildi.

Arda Güler Real Madrid ile sahaya çıkıyor! Ancelotti ile anlaşma yapıldı

Real Madrid ile kamp sezonuna iyi başlayan Arda Güler, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sezona giriş yapamadı. Artık tamamen düzelen milli yıldızın Real Madrid forması giymesi içi adeta geri sayım başladı.

Arda Güler Real Madrid ile sahaya çıkıyor! Ancelotti ile anlaşma yapıldı - Resim : 1

İLK MAÇ RAYO VALLECANO

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, Arda Güler ile kısa bir görüşme gerçekleştirerek ilk maçı hakkında konuştu.

 

Arda Güler Real Madrid ile sahaya çıkıyor! Ancelotti ile anlaşma yapıldı - Resim : 2

Ancelotti, Rayo Vallecano maçında Arda'yı sonradan oyuna alacak.

İspanyol basınında çıkan haberde; teknik ekibin Arda'yı ilk maçlarda 20-25 dakika oynatmayı planladığı ve yavaş yavaş maç temposunu kazandırmayı düşündüğü aktarıldı.

Arda Güler Real Madrid ile sahaya çıkıyor! Ancelotti ile anlaşma yapıldı - Resim : 3

Tecrübeli teknik adamın Arda Güler'e, "Kanıtlayacak bir şeyin yok, senin için öncelik maç ritmini yakalaman. Üzerinde asla baskı olmasın." dediği aktarıldı.

Arda Güler Real Madrid ile sahaya çıkıyor! Ancelotti ile anlaşma yapıldı - Resim : 4

Türkiye Kupası'nda ilk sürpriz Galatasaray'da 'hamburger' krizi İskoç taraftarlar yasağa rağmen Filistin'e destek verecek Selim Soydan'dan Ali Koç için flaş FETÖ sözleri