Arda Güler neden Real Madrid'i tercih etti? Barcelona ve Fenerbahçe sözleri

Son dakika haberleri... Real Madrid, 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı yeni transferi Arda Güler'i basına tanıttı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan milli yıldız, Fenerbahçe'den neden ayrıldığını ve Barcelona'yı neden reddettiğini tek cümle ile açıkladı.

Arda Güler neden Real Madrid'i tercih etti? Barcelona ve Fenerbahçe sözleri

Son dakika haberleri... İspanyol devi Real Madrid, 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek Fenerbahçe'den transfer ettiği Arda Güler'i basına tanıttı. Başkan Florentino Perez'in tanıttığı Arda daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

18 yaşındaki futbolcuya Fenerbahçe'den ayrılık süreci ve Barcelona yerine neden Real Madrid'i tercih ettiği soruldu.

Arda Güler
Arda Güler

Genç yıldız iki soruya da aynı cevabı verdi. Güler, "Real Madrid sizi istediği zaman gerisinin pek önemi kalmıyor. Fenerbahçeliler bana kızmasın, Real Madrid teklif yaparsa elinizden fazla bir şey gelmez" dedi.

Arda Güler'in basın toplantısından öne çıkanlar şöyle...

Bugün benim hayatımın en özel günü. Bugüne kadar gelmemde katkısı olan herkese teşekkür ederim. Bugün beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Ben de bu kulübün bir efsanesi olmak istiyorum. Burada olmak benim için çok büyük gurur. Herkese çok teşekkür ederim.

Arda Güler - Perez
Arda Güler - Perez


Buranın bir parçası olmak çok önemli. Real Madrid dünyanın en büyük kulübü. Çok mutluyum çok gururluyum.

BARCELONA YERİNE NEDEN MADRİD?

Barcelona beni istedi ancak Real Madrid sizi istediğinde konu kapanıyor. Hoca beni ikna etti. Bu yüzden buradayım.

Başkan ve hocamız kiralanmayacağımı söyledi. Ben rekabete hazırım. Çalışıp formayı almak istiyorum. Real Madrid size oynayacağınızı söylediği zaman reddetmeniz imkansız. Beni burada oynayacağımı söyleyerek ikna ettiler. Burada kalacağım ve kiralanmam söz konusu değil.

Arda Güler neden Real Madrid'i tercih etti? Barcelona ve Fenerbahçe sözleri - Resim : 3

Ronaldo, Guti, Zidane, Mesut Özil gibi isimler bu kulüp için çok önemliydi. Ben de onlar gibi bir efsane olmak istiyorum. Mesut Özil ile abi-kardeş ilişkimiz var. Ondan çok şey öğrendim. Real Madrid'i anlattı bana. 

"KİRALANMAM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Transfer sürecinde Ancelotti beni aradı ve Real Madrid'e gelmemi söyledi. 'Bana söz ver buraya geleceğine dair' dedi. Sürekli aradı ve beni nasıl kullanacağını anlattı. 

Birçok Avrupa kulübü beni istedi. Görüşmelerimiz oldu ancak Real Madrid devreye girdikten sonra diğer takımların bir önemi kalmadı. Modric dünyanın en iyi orta saha oyuncusu, ondan çok şey öğreneceğim. 

"FENERBAHÇELİLER BANA KIRILMASIN"

Birçok Avrupa kulübü beni istedi. Görüşmelerimiz oldu ancak Real Madrid devreye girdikten sonra diğer takımların bir önemi kalmadı. Fenerbahçe taraftarlarını çok seviyorum, bana

Arda Güler neden Real Madrid'i tercih etti? Barcelona ve Fenerbahçe sözleri - Resim : 4

kırılmasınlar. Fenerbahçe'den ayrılmak kolay değildi. Fenerbahçeli taraftarların kırılmasını anlıyorum ama sizi Real Madrid istediği zaman elinizden fazla bir şey gelmiyor.

 

Kırkpınar yağlı güreşleri saat kaçta, hangi kanalda? Arda Güler Real Madrid'e tarihi imzayı attı TFF Süper Lig'in topunu tanıttı Wimbledon'da 4 numaraya şok!