Arda Güler ne zaman oynayacak? Ancelotti ilk maç için tarih verdi

Arda Güler'in Real Madrid'deki ilk maçı ne zaman çıkacağı, tüm futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Fenerbahçe'den yüklü bir bonservis bedeliyle, dünyanın en iyi kulüplerinden Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler, sakatlığı nedeniyle maçlara henüz çıkamadı. Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in son durumuyla ilgili konuştu ve ilk maça çıkacağı günle ilgili tarih verdi.

Arda Güler ne zaman oynayacak? Ancelotti ilk maç için tarih verdi

Real Madrid, İspanya LaLiga'nın 10'uncu haftasında yarın deplasmanda Sevilla ile karşı karşıya gelecek.

Arda Güler ne zaman oynayacak? Ancelotti ilk maç için tarih verdi - Resim : 1

Karşılaşma öncesi Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Arda Güler ne zaman oynayacak? Ancelotti ilk maç için tarih verdi - Resim : 2

Sakatlığını atlatmasının ardından takımla antrenmanlara başlayan milli oyuncu Arda Güler'in son durumuyla ilgili olarak Ancelotti, "Arda'nın durumu gayet iyi. Biraz kondisyonu eksik ve bu yüzden 2 haftalık bir zamana ihtiyacı var. Kendisi ofansif bir oyuncu ve her pozisyonda görev yapabiliyor. Bellingham gibi forvet arkasında oynayabildiği gibi ters ayaklı bir kanat oyuncusu pozisyonunda da görev alabilir" dedi.

Arda Güler ne zaman oynayacak? Ancelotti ilk maç için tarih verdi - Resim : 3

KENDİNİ GÖSTERMEYE HAZIR

İtalyan teknik adam, Arda Güler'in yeteneğine inandığını vurgulayarak, "İyi uyum sağlaması gerekiyor ve ona yardımcı oluyorlar. Mutlu değil çünkü farklı başlamak istiyordu ama burada iyi şeyler yapacak zamanı var. Tüm yeteneklerini göstermeye hazır" şeklinde konuştu.

Yunus'un golü 1 numara Beşiktaş'tan Halil Umut Meler açıklaması Hamilton'dan Gazze'ye yardım çağrısı Beşiktaş'tan Igor Tudor açıklaması!