Aralarına Dünya Kupası girdi

Dünya Kupasıyla ve Arjantinli futbolcularla çektirdiği fotoğraflar nedeniyle tepkilerin odağında olan Nusret Gökçe'ye bir tepki de aralarından su sızmadığı, hatta sahaya sayesinde girdiği konuşulan FIFA Başkanı Gianni Infantino’dan geldi. İngiliz basınının eleştiri oklarına maruz kalan FIFA Başkanı Gianni Infantino Nusret'i takipten çıkardı.

Aralarına Dünya Kupası girdi

FIFA Başkanı Gianni Infantino, geçtiğimiz haftalarda İngiliz basınının manşerlerini süslemiş, Nesret'e karşı ayrımcılık yapmakla suçlanmıştı. Hatta Nusret'in Infantino’yu parayla satın almış olabileceği şeklinde ağır eleştiriler gelmişti.

Bu eleştirilerin ardından FIFA Başkanı Gianni Infantino ile yakın dostu olduğu bilinen Nusret'in arası açıldı. FIFA Başkanı Infantino, sosyal medya hesaplarından Nusret Gökçe'yi takipten çıktı.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Dünya Kupası’na sadece devlet adamları ve oyuncuların dokunabildiği, Nusret Gökçe gibi fenomen kişilerin orada olmaması gerektiği yazıldı.

İLK OLARAK TURNUVADAN MEN EDİLDİ
Dünya Kupası'yla verdiği pozlar çok tartışılan Nusret Gökçe ilk olarak 1914 yılından beri düzenlenen bir futbol turnuvası olan Lamar Hunt ABD Açık Kupası'ndan men edildi. Bu hamlenin hemen ardından FIFA, Nusret Gökçe hakkında soruşturma başlattı.

BİR DARBE DE YAKIN ARKADAŞINDAN
FIFA Başkanı Gianni Infantino, kişisel Instagram hesabından takip ettiği Nusret Gökçe'yi Dünya Kupası finali sonrası sergilediği görüntülerin ardından takipten çıktı. Sky Sports muhabiri Kaveh Solhekol, Twitter'da yaptığı bir paylaşımla buna dikkat çekti ve şu ifadeleri kullandı; "FIFA Başkanı Gianni Infantino şu anda Instagram'da 303 kişiyi takip ediyor. Bunlardan biri Salt Bae idi. Artık değil. Takibi bıraktı."

Hediyeleşme günü nedir? Özer Hurmacı futbola geri dönüyor! "Vallahi ölüyorum beni oynatmayın" Survivor 2023 yarışmacısı Aysu Keskin ne iş yapıyor?