Antalyaspor'un gözde yıldızı Naldo'nun ailesi kaza geçirdi! 1'i ağır 5 yaralı

Antalyaspor'un Brezilyalı yıldızı Naldo Pereria'nın ailesi Antalya'da trafik kazası geçirdi. Ünlü oyuncunun oğlu Davi'nin durumunun kritik olduğu belirtildi.

Antalyaspor'un gözde yıldızı Naldo'nun ailesi kaza geçirdi! 1'i ağır 5 yaralı

Kaza saat 11.00 sıralarında Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana geldi. Sokak üzerinde seyir halinde olan adı henüz öğrenilmeyen otomobil, Naldo'nun kayınpederi olduğu belirlenen Walter Tilatti'nin kontrolündeki araca yandan çarptı.

Naldo
Antalyasporlu Brezilyalı futbolcu Naldo

Çarpışmanın etkisiyle Tilatti'nin kullandığı araç, aynı yönde seyir eden motosiklete çarptı. Kazada Tilatti sürücü koltuğuna sıkıştı, eşi Alexandra Nardy ile Naldo'nun oğlu Davi Pereira araçtan fırladı.

Antalyaspor'un gözde yıldızı Naldo'nun ailesi kaza geçirdi! 1'i ağır 5 yaralı - Resim : 2

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekibi, ağır yaralı Davi'yi, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Tilatti'nin sürdüğü araca çarpan otomobilin sürücüsü de aynı ambulansla hastaneye götürüldü. Kaza yerine gelen diğer ambulanstaki ekip ise Alexandra Nardy ve motosiklet sürücüsüne müdahale etti.

Antalyaspor'un gözde yıldızı Naldo'nun ailesi kaza geçirdi! 1'i ağır 5 yaralı - Resim : 3

VATANDAŞLAR YARDIMA KOŞTU

Bu sırada çevredekiler, otomobilde sıkışan Walter Tilatti'yi araçtan çıkarmaya çalıştı. Sağlık ekibi, otomobilin bir kapısından Tilatti'ye müdahale ederken, vatandaşlar ise demir levyeyle kapıyı kırıp bulunduğu yerden çıkarmaya çalıştı. Ancak vatandaşların çabası sonuçsuz kaldı. Portekizce bilen bir vatandaş, Tilatti ile konuşarak sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, ayırıcı-kesici makasla kapıyı kırıp Tilatti'yi çıkardı. Sağlık ekibinin sedyeye aldığı Tilatti, hastaneye götürüldü. 

Antalyaspor'un gözde yıldızı Naldo'nun ailesi kaza geçirdi! 1'i ağır 5 yaralı - Resim : 4

Bu sırada sağlık ekibinin müdahale ettiği motosiklet sürücüsünü serinletmek için bazı vatandaşlar yelpaze kullanırken, bazıları da ince minderlerle güneşten korumaya çalıştı. Motosiklet sürücüsü ve Alexandra Nardy de müdahalenin ardından hastaneye götürüldü. Kazaya karışan otomobiller, çekici yardımıyla kaldırılırken, temizlik çalışmalarının ardından yol ulaşıma açıldı.

Antalyaspor'un gözde yıldızı Naldo'nun ailesi kaza geçirdi! 1'i ağır 5 yaralı - Resim : 5

NALDO VE BAŞKAN GÜLEL HASTANEYE GİTTİ

Kazayı öğrenen futbolcu Naldo ile Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel, teknik heyet ve futbolcular, yaralıların götürüldüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gitti. Naldo'nun kayınvalidesi ile kayınpederinin durumunun iyiye gittiği, oğlu Davi'nin ise ameliyata alındığı öğrenildi.

Antalyaspor'un gözde yıldızı Naldo'nun ailesi kaza geçirdi! 1'i ağır 5 yaralı - Resim : 6

"EYVAH DEMEYE KALMADI"

Çok kazaya şahit olduğunu, ancak bu kadar büyüğünü görmediğini ifade eden Ceylan Güder, "Bugüne kadar bu kavşakta en az 20-30 kaza gördüm ama bu çok şiddetliydi. Evimde balkonda oturuyordum. Siyah araba karşıdan çok süratli geliyordu." dedi.

Antalyaspor'un gözde yıldızı Naldo'nun ailesi kaza geçirdi! 1'i ağır 5 yaralı - Resim : 7

Güder, "Rampanın olduğu yerde otomobilin tekerlekleri yerden kesildi. Kırmızı otomobil de seyir halindeydi. Eyvah demeye kalmadı. Siyah araba, kırmızılıya vurdu. Onun yanında da motosikletli vardı. Kırmızılı darbeyi alınca ister istemez motosikletliye vurdu. Siyah otomobilin sürücüsü genç bir çocuktu" dedi. 

Antalyaspor'un gözde yıldızı Naldo'nun ailesi kaza geçirdi! 1'i ağır 5 yaralı - Resim : 8

Ronaldo Ballon d'OR'a aday gösterilmedi Livakovic'den büyük başarı TFF, UEFA Finaline ev sahipliği başvurusu yaptı Süper Lig'de bir istifa daha