ZTK Ankaragücü Trabzonspor kupa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ankaragücü ile Trabzonspor, bu akşam Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde karşı karşıya geliyor. Ligde şampiyonluktan uzaklaşan Trabzonspor, kupada mutlak galibiyet arıyor. Peki, Ankaragücü Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ZTK Ankaragücü Trabzonspor kupa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmaları, Ankaragücü Trabzonspor maçı ile başlıyor. Bir önceki turda penaltılarla Beşiktaş'ı eleyen Ankaragücü, güçlü rakibi Trabzonspor'u eleyerek yarı finale adını yazdırmak istiyor. Peki, Ankaragücü Trabzonspor kupa maçı saat kaçta başlayacak? ZTK Ankaragücü Trabzonspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maça dair detaylar...

ANKARAGÜCÜ TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ankaragücü ile Trabzonspor, 4 Nisan Salı günü karşı karşıya gelecek. Bu akşam oynanacak maçın başlama saati 20.30. Eryaman Stadı'nda oynanacak Ankaragücü Trabzonspor maçı ASpor'dan canlı yayınlanacak.

ANKARAGÜCÜ TRABZONSPOR MAÇI CANLI İZLE - ASPOR CANLI YAYIN

ANKARAGÜCÜ 23 YILDIR YARI FİNALE ÇIKAMIYOR!

MKE Ankaragücü, Türkiye Kupası'nda 23 yıl sonra yarı final çıkmak istiyor.

Türkiye Kupası'nı daha önce 1971-1972 ve 1980-1981 sezonunda kazanan, üç kez de finalde kaybeden sarı-lacivertliler, uzun süredir bu kulvarda yarı finale kalamıyor.

Son olarak 1999-2000 sezonunda yarı final oynayan ve 16 Şubat 2000 tarihinde Galatasaray'a elenen MKE Ankaragücü, Trabzonspor'u eleyip 23 yıl sonra adını son 4 takım arasına yazdırmaya çalışacak.

TRABZONSPOR, 11 MAÇTIR KAYBETMİYOR!

Trabzonspor, Ankaragücü ile oynadığı son 11 maçı kaybetmedi. Bu karşılaşmalarda bordo mavililer 7 galibiyet alırken 4 maç berabere bitti.

KUPADA 4. EŞLEŞME

Ankaragücü ile Trabzonspor, tarihlerinde Türkiye Kupası'nda ise 4. kez eşleşti. Daha önceki 3 eşleşmenin 2'sinde tur atlayan taraf MKE Ankaragücü olmuştu.

YARI FİNAL MAYIS'TA

MKE Ankaragücü-Trabzonspor eşleşmesinden turu geçen taraf Galatasaray-Medipol Başakşehir eşleşmesinin kazananıyla mücadele edecek.

MUHTEMEL 11'LER

Ankaragücü: Gökhan, Kitsiou, Muhakic, Radakovic, Hasan Ali, Atakan, Pedro, Diack, Taylan, Emre, Ali Sowe

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Denswil, Eren, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir, Visca, Markovic, Gomez

Trabzonspor
O futbolcu Müslüman oldu! Fenerbahçe'de Jorge Jesus sözleşmesi feshedilebilir Beşiktaş'tan TFF'ye cevap! "Hangi vicdanla..." Necip Uysal baba oldu