Anderson Talisca'dan şok sözler: Brezilya Miili Takımı'nı mafya belirliyor

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr'da forma giyen eski Beşiktaşlı futbolcu Anderson Talisca, bomba açıklamarda bulundu. Brezilyalı yıldız, Manchester United'a neden transfer olmadığını, Brezilya Milli Takımı hakkında şok sözler sarf etti.

Anderson Talisca'dan şok sözler: Brezilya Miili Takımı'nı mafya belirliyor

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr'da forma giyen ve Ronaldo'nun takım arkadaşı olan Anderson Talisca, kariyerinin önceki dönemleri hakkında bomba iddialarda bulundu.

Anderson Talisca'dan şok sözler: Brezilya Miili Takımı'nı mafya belirliyor - Resim : 1
Talisca ve Ronaldo

Türkiye'de 2016-2018 yılları arasında Beşiktaş forması giyen ve siyah-beyazlı ekipte gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olan Talisca, Kara Kartal'dan Çin'e transfer olmasıyla birlikte birçok futbolseveri şaşırtmıştı. 2018 senesinde Manchester United'ın kapısından dönen Brezilyalı oyuncu, neden transfer olamadığını açıkladı.

Anderson Talisca'dan şok sözler: Brezilya Miili Takımı'nı mafya belirliyor - Resim : 2
Talisca Beşiktaş formasıyla

"MENAJER İLE KAVGA ETTİM"

Brezilyalı oyuncu 2018 yılında Manchester United'ın kapısından dönme hikayesini şöyle anlatıyor: 

İnsanlar bana neden Manchester United'a gitmediğimi soruyor. Cristiano Ronaldo'nun eski menajeri Jorge Mendes ile ciddi bir sorun yaşadım. Benfica'ya gittiğimde, Brezilya'daki menajerim ve Jorge Mendes ile bir ortaklık sözleşmesi imzaladım. Yani beni Brezilya dışında temsil eden kişi oydu. Manchester'la yapılan anlaşmada, masada 45 milyon euro vardı ve her iki menajer de kendi payına düşeni konuşuyordu. Ancak Jorge Mendes'le ilgili çok rahatsız edici bir şey oldu. Bu gerçekten çılgınca bir şeydi. Mendes benim maaşımı değiştirmek istedi. Bu yüzden Manchester United'a gitmeyi reddettim. Zaten benim adıma "Manchester United'a katılmayı kabul ediyorum" yazan boş bir belge imzaladı
Anderson Talisca'dan şok sözler: Brezilya Miili Takımı'nı mafya belirliyor - Resim : 3
Talisca Çin ekibindeyken

MAFYA BENİ BREZİLYA'YA ALMADI

Kariyeri boyunca önemli performanslar gösterdiği dönemlerde bile Brezilya Milli Takımı'na seçilememesi hakkında konuşan Talisca, "Manchester United'a imza atmadığım için 2018 Dünya Kupası'na çağrılmadım ve Fred benim yerime davet edildi. Fred, benim yerime çağrıldığında, Shakhtar'dan Manchester United'a transfer oldu. Menajer mafyası, Brezilya Milli Takım'ındaki seçimleri de etkiliyordu ama bu geçmişte kaldı" dedi.

Anderson Talisca'dan şok sözler: Brezilya Miili Takımı'nı mafya belirliyor - Resim : 4
Talisca Brezilya kampında
Beşiktaş JK Manchester United
Adana Demirspor yeni teknik direktörünü açıkladı Trabzonspor yeni transferini açıkladı! Acun Ilıcalı yeni hazinesini açıkladı PSG'nin eski hocası Galtier gözaltına alındı