Ancelotti'den Arda Güler için "iyiye gidiyor zamanı var" açıklaması

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, takımın Türk yıldızı Arda Güler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Genç Arda'nın üzerindeki baskıyı anladığını belirten Ancelotti, "İyiye gidiyor. Türkiye onu izlemek istiyor ancak bu çocuk daha 18 yaşında. Zamanı gelecek" şeklinde konuştu.

Ancelotti'den Arda Güler için "iyiye gidiyor zamanı var" açıklaması
  • Dünyanın en büyük futbol kulüplerinden Real Madrid'e transfer olan milli oyuncu Arda Güler, sezon öncesi yaşadığı sakatlığın etkisinden çıkmadı.
  • Geçtiğimiz aylarda sahalara dönmek için gün sayarken 2. kez sakatlanan Arda Güler, son haftalarda kısa süreler bulmaya başladı.

Ancelotti'den Arda Güler için "iyiye gidiyor zamanı var" açıklaması - Resim : 1

ANCELOTTİ'DEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

  • Arda Güler'in baskı hissetmesi konusunda anlayışlı olduğunu belirten Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sakatlık sorunlarını dile getirdi.
  • Deneyimli hoca baskıyı anlayışla karşıladığını, Arda'nın arkasında olan tüm Türkiye'nin onu sahada görmek istediğini söyledi.

Ancelotti'den Arda Güler için "iyiye gidiyor zamanı var" açıklaması - Resim : 2

"İYİ YOLDA VE ZAMANI GELECEK"

İtalyan teknik adam, Arda Güler ile ilgili yöneltilen bir soruya, "İyi yolda ilerliyor. Fiziki olarak her geçen gün daha iyi ve İspanyol futbolunun yoğunluğuna alışıyor. Ama her zaman söylediğim gibi, sabırlı olmak gerek. Arda'nın üzerinde baskı olmasını anlıyorum çünkü arkasında tüm Türkiye var. Tüm ülke onu Real Madrid'de oynarken görmek istiyor. Ama bu çocuk 18 yaşında. Zamanı gelecek." cevabını verdi.

Ancelotti'den Arda Güler için "iyiye gidiyor zamanı var" açıklaması - Resim : 3

Fenerbahçe'de bir veda daha Türkiye transferde en çok zarar eden 3. ülke oldu Türk futbolunda VAR kayıtları açıklanacak Bilyoner'den kaykay sporuna tam destek