Erteleme maçında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya!

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, BSL erteleme maçında karşı karşıya geliyor. Basketbol Süper Liginde Fenerbahçe Beko 2. sırada, Anadolu Efes ise 4. sırada yer alıyor. İki takım arasında puan farkı ise 1. Peki, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Erteleme maçında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya!

Basketbol Süper Ligi 27. hafta erteleme maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu ağırlıyor. Ligde aralarında bir puan olan iki takım, 149. kez karşı karşıya gelecek. Basketbolseverler, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor. İşte maça dair detaylar, canlı yayın bilgisi...

ANADOLU EFES FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Basketbol Süper Ligi 2022-23 sezonu 27. hafta (erteleme) maçında Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes’e konuk oluyor. 16 Mayıs Salı günü (bu akşam) 19.00’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Emin Moğulkoç, Serkan Emlek, Ahmet Tatlıcı hakem üçlüsü yönetecek.

Erteleme maçında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya! - Resim : 1

EZELİ REKABETTE 149. RANDEVU

Basketbol lig tarihinde Fenerbahçe ile Anadolu Efes, 148 kez karşılaştı. Oynanan 148 maçta Fenerbahçe Beko 61 galibiyet aldı.

Fenerbahçe Beko, 2022-23 sezonu ilk yarısında 26 Aralık Pazartesi günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan mücadelede rakibini bir uzatma bölümünün ardından 93-90 yendi.

İki takım bu sezon Turkish Airlines EuroLeague'de de iki kez karşılaştı. Fenerbahçe Beko, iki karşılaşmadan da 79-88 ve 103-86'lık skorlarla galip ayrıldı.

Sezon başında oynanan Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesinde ise gülen taraf 62-71 ile Anadolu Efes olmuştu.

Trabzon maçı öncesi F.Bahçe'ye kötü haber Uruguay'da Marcelo Bielsa dönemi F.Bahçe'de tutunamadı! Mert Hakan'ın yeni adresi... Roma'da Medvedev ve Rublev turladı