Anadolu Efes - Bayern Münih maçı şifresiz kanalda mı?

Anadolu Efes, THY Avrupa Liginde bu akşam Bayern Münih'i konuk edecek. Anadolu Efes, dörtlü finale kalma hedefiyle maça çıkacak ve mutlak galibiyet için mücadele edecek. Peki, Anadolu Efes - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta? Anadolu Efes - Bayern Münih maçı şifresiz kanalda mı?

Anadolu Efes - Bayern Münih maçı şifresiz kanalda mı?

THY Avrupa Liginde temsilcimiz Anadolu Efes, 20. hafta maçında Bayern Münih ile karşılaşacak. Euroleague'de Anadolu Efes, 9. sırada, rakibi Bayern Münih ise 14. sırada yer alıyor. Basketbolseverler, Anadolu Efes - Bayern Münih maçı saat kaçta başlayacak, şifresiz kanaldan mı yayınlanacak araştırıyor. İşte maça dair detaylar...

ANADOLU EFES - BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague 20. hafta maçında 20 Ocak 2023 Cuma günü Almanya’nın Bayern Münih takımını konuk ediyor. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:30’da başlayacak ve S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

ANADOLU EFES - BAYERN MÜNİH MAÇI ÖNCESİ SON DURUM

Anadolu Efes ile Bayern Münih Avrupa kupalarında bugüne kadar dokuz kez karşılaşırken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan dokuz karşılaşmada lacivert beyazlılar, beş galibiyet ve dört mağlubiyet elde etti.

Ligin ilk yarısında iki ekip arasında Münih’te oynanan karşılaşmayı Anadolu Efes 78-81 kaybetmişti.

Dani Alves gözaltına alındı! Celtics durdurulamıyor! Süper Ligde bugün maç var mı? Barça 5 golle turladı