Altunoluk Kardeşlerden Sporun Gücü ile Eşitlik Mesajı

Milli paralimpik golbolcular Sevda ve Sevtap Altunoluk, eşitlik temalı konferansta sporun birleştirici gücünü vurguladı.

Altunoluk Kardeşlerden Sporun Gücü ile Eşitlik Mesajı

EŞİTLİK İÇİN BİR ARADA

Milli Paralimpik Golbol Takımı'nın genç yetenekleri Sevda ve Sevtap Altunoluk, Lead Network tarafından düzenlenen "Liderlikte Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Konferansı"na katıldı. Konferansta, "Sporun birleştirici gücüyle eşitliği sağlamak" başlıklı oturumda konuşmalar yaptılar.

GENÇLERE İLHAM VERDİLER 

Marriot Hotel Asia'da düzenlenen etkinlikte, Sevda Altunoluk yaşadığı başarıları ve deneyimlerini paylaştı. "2016 Rio, 2020 Tokyo ve 2024 Paris'te final görmüş bir sporcuyum. Galip gelmek ve gol krallığı elde etmek için yıl boyunca çalışıyoruz. İstiklal Marşı'mızı orada okutup dünyaya dinletmek istiyoruz. Bu yüzden mutluyuz" dedi.

AİLE DESTEĞİ İLE AŞTILAR

Sevda, spor hayatına başlamadan önce yaşadığı zorluklardan ve ailesinin desteğinden bahsetti. "Tokat'ta ilkokul 3'te görme yetimi kaybetmeye başladım. Golbolu keşfettiğimde ilk başta korktum ama antrenörüm bana yapabileceğimi söyledi" diye konuştu. Ailesinin inancı sayesinde bu önyargıları kırdıklarını ekledi.

Sevtap Altunoluk ise ailesinin ona verdiği destekten bahsetti. "Annem her zaman yanımdaydı; düştüğümde ya da kalktığımda. Ailemin desteği olmadan bu seviyelere gelemezdim" şeklinde konuştu. Ablası sayesinde golbola başladığını ve annesiyle maç öncesi yaptığı sohbetlerin motivasyonunu artırdığını dile getirdi.

Milli Paralimpik Golbol Takımı oyuncuları Sevda ve Sevtap Altunoluk kardeşler, Lead Network...

Milli Paralimpik Golbol Takımı oyuncuları Sevda ve Sevtap Altunoluk kardeşler, Lead Network tarafından düzenlenen Liderlikte Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Konferansında, "Sporun birleştirici gücüyle eşitliği sağlamak" oturumuna katıldı.

Manisa FK'de Yeni Bir Başlangıç Ayşe Begüm Onbaşı Manisa'ya Dönüyor Trabzonspor'un efsanevi başkanı vefat etti Şampiyonlar Ligi bugün başlıyor