Ali Koç Fenerbahçeli futbolcularla görüştü! Ligden çekilme konusunda ne dediler?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısı öncesinde futbolcularla Samandıra'da görüştü. Oyuncuların ortak fikri tüm kulvarlarda mücadeleye devam etmek olurken, Koç ise hiçbir şey yapmama gibi bir durumun ihtimal dahilinde olmadığını açıkladı.

Ali Koç Fenerbahçeli futbolcularla görüştü! Ligden çekilme konusunda ne dediler?

Trabzonspor mücadelesi sonrasında çıkan olayların ardından Fenerbahçe ligden çekilme konusunu tartışmaya başladı.

Ali Koç Fenerbahçeli futbolcularla görüştü! Ligden çekilme konusunda ne dediler? - Resim : 1
2 Nisan'da olağanüstü genel kurul toplanacak ve bazı kararlar alınacak. Alınacak kararlar arasında bazı seçenekler var.

Ligden çekilme, Süper Kupa maçına çıkmama, gelecek sezon Türkiye Kupası'nda yer almama, müsabakalara siyah forma ile çıkma, deplasmana taraftar götürmeme gibi ihtimaller konuşuluyor.

Ali Koç Fenerbahçeli futbolcularla görüştü! Ligden çekilme konusunda ne dediler? - Resim : 2

Başkan Ali Koç ise ligden çekilebileceklerini daha önce ifade etmişti. Koç, kongre öncesinde futbolcularla Samandıra'da görüştü ve fikirlerini sordu.

Ali Koç Fenerbahçeli futbolcularla görüştü! Ligden çekilme konusunda ne dediler? - Resim : 3

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden toplantının detayları açıklanırken, futbolcuların mücadele etmek istedikleri ancak Koç'un mutlaka bir tepki gösterilmesi gerektiği vurgulandı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle...

Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulumuz, Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Profesyonel Futbol A Takımımızla bir araya geldi.

Ali Koç Fenerbahçeli futbolcularla görüştü! Ligden çekilme konusunda ne dediler? - Resim : 4

Futbolcularımıza 2 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul’da alınması beklenen muhtemel kararları anlatan Başkanımız, oyuncularımıza kişisel fikirlerini sordu.

Ali Koç Fenerbahçeli futbolcularla görüştü! Ligden çekilme konusunda ne dediler? - Resim : 5

Takım Kaptanlarımız Edin Dzeko, Dusan Tadic, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci Başkanımızın konuşmasından sonra görüşlerini ifade ederken;

Ali Koç Fenerbahçeli futbolcularla görüştü! Ligden çekilme konusunda ne dediler? - Resim : 6

Fenerbahçe futbol takımına sahada ve saha dışında yapılan tüm haksızlıkların farkında olduklarını söyleyen oyuncular, Takım olarak Trabzon deplasmanından daha güçlü ve kenetlenmiş bir takım olarak döndüklerini, tüm cephelerde sonuna kadar mücadele etmek istediklerini Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kuruluna ilettiler.

Takımın karakterli, duruşu olan ve aidiyeti yüksek tavrı için oyuncuları ile gurur duyduğunu ifade eden Başkanımız Ali Y. Koç; 2 Nisan tarihinde alınacak kararlar doğrultusunda hiçbir şey yapmama gibi bir durumun ihtimal dahilinde olmadığını açıkladı.

Ali Koç Fenerbahçeli futbolcularla görüştü! Ligden çekilme konusunda ne dediler? - Resim : 7

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal da toplantıda oyuncularımıza hitaben daha önce tarih boyunca pek çok olay yaşandığını ve kendisinin Fenerbahçe’de olduğu dönemde de şampiyonluğun ellerinden çalındığını söyledi.

Ali Koç Fenerbahçeli futbolcularla görüştü! Ligden çekilme konusunda ne dediler? - Resim : 8

Takımın her mücadeleye hazır olduğunu vurgularken, Genel Kurulun kararına saygı duyacaklarını açıkladı.

Ali Koç Fenerbahçeli futbolcularla görüştü! Ligden çekilme konusunda ne dediler? - Resim : 9

Fenerbahçe
Erdal Beşikçioğlu Etimesgut'u kazandı Getafe-Sevilla maçında ırkçı olay Beşiktaş'a müjde! Aylar sonra dönüyor Napoli diz çökerek ırkçılığı protesto etti