Ali Koç duyurdu! Fenerbahçe Eda Erdem'in heykelini dikecek

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı ve aynı zamanda Fenerbahçe sporcusu olan Eda Erdem'in heykelini dikeceklerini açıkladı. Koç, Yoğurtçu Parkı'nda yer alacak heykelin; Alex, Lefter ve Can Bartu'nun heykellerinin yanında olacağını ifade etti.

Ali Koç duyurdu! Fenerbahçe Eda Erdem'in heykelini dikecek

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nden sonra Avrupa Şampiyonası'nda da şampiyon olarak tarih yazdı. Peş peşe gelen bu müthiş başarılarda katkısı olan isimlerin başında da kaptan Eda Erdem geliyor.

Aynı zamanda Fenerbahçe forması giyen Erdem'e sarı-lacivertli kulüpten büyük bir jest geldi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü Tüzük Tadil Kongresi'nde yaptığı konuşmada Eda Erdem'in heykelini dikeceklerini ifade etti.

Koç, "Kendisi de bilmiyordu ve kararı verdik, Eda Erdem'in de heykeli olacak. Kendisi de bunu fazlasıyla hak etmiştir. Aldığımız karar çerçevesinde; Alex, Lefter ve Can Bartu'yla birlikte Eda Erdem heykelimiz de olacak." dedi.

Yoğurtçu Parkı'na yapılacak olan Eda Erdem heykeli, diğer 3 heykelin yanında yer alacak.

Fenerbahçe
F.Bahçe'ye İtalyan De Bruyne ABD Açık'ta finalin adı belli oldu Görev bekliyorum demişti... "Sergen için A Milli Takım zamanı" Kuntz'la devam edilecek mi? Büyükekşi cevapladı