Ali Koç: Cumhurbaşkanımızın haberi olmadan...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Bodrum Fenerbahçeliler Derneği'nin "19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü" kutlamalarında yaptığı konuşmada, gündem olacak açıklamalarda bulundu. Koç, "Siyasetin ismini, gücünü kullanıp Cumhurbaşkanımızın haberi olmadan futbolu dizayn edenlere söylüyorum, sonunuza az kaldı." dedi.

Ali Koç: Cumhurbaşkanımızın haberi olmadan...
  • Süper Lig devi Fenerbahçe'nin Başkanı Ali Koç, Bodrum Fenerbahçeliler Derneği'nin "19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü" kutlamalarında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adını kullanarak futbolu yönlendirenleri sert bir şekilde eleştirdi.
  • Koç, "Siyasetin ismini, gücünü kullanıp yeri geldiği zaman Cumhurbaşkanımızın hiç haberi olmadan onun yetkisini gücünü kullanıp lobi yapıp istediği şekilde futbolu dizayn edenlere söylüyorum, sonunuza az kaldı." ifadelerini kullandı.

"Biz Yanak Sıktırmayız, İlkelerimizden Taviz Vermeyiz"

  • Ali Koç, Fenerbahçe'nin duruşunu ve ilkelerini vurgulayarak, "Çok yakında İstanbul'da büyük Fenerbahçe mitingi yapacağız. Biz bir sisteme karşı mücadele başlattık. Bizim camiamız sabırsız, dün beni yerden yere vuranlar oldu. 'Adam yine aday, adam yine başkan olacak' sabırlı olun arkadaşlar, 20-25 yılda kurulan şeyler 20-25 günde değişmiyor. Camiamıza sesleniyorum biraz sabrı öğrenin, bizim motivasyonumuzu, gücümüzü olumsuz etkiliyorsunuz." dedi.

"Bu Sistemi Yıkacağız"

  • Koç, adaletsizliğe karşı duruşlarını sürdürdüklerini belirterek, "Az kaldı biz bu sistemi yıkacağız. Bu sistem derken ben siyasete falan girmiyorum. Siyasetin ismini, gücünü kullanıp yeri geldiği zaman Cumhurbaşkanımızın hiç haberi olmadan onun yetkisini gücünü kullanıp lobi yapıp istediği şekilde futbolu dizayn edenlere söylüyorum, sonunuza az kaldı. Adaletsizlikle bezenmiş bir sistem uzun vadeli olamaz." dedi.
  • Koç, Türk futbolunun ve ülkenin geleceği için adalet ve değişim istediklerini vurguladı.

"Bu Duruş Devam Edecek"

  • Fenerbahçe'nin ilkelerinden ve duruşundan taviz vermeyeceğini belirten Ali Koç, "Büyük başarılar, büyük mutluluklar büyük zorluklar sonrası gelir. Biz şampiyonluk ve başarı için ne yanak sıktırırız ne imar projemizin çıkarları için veya başka bir şey için duruşumuzdan, ilkelerimizden ve bu cumhuriyetin bize biçtiği sorumluluktan hiçbir zaman taviz vermeyiz. Bu duruş devam edecektir, bunun bedeli var mı? Var ama inanın, meyvelerini toplayacağımız günler çok yakındadır." diye konuştu.
Fenerbahçeliler Günü’nde 2'nci kez baba oldu Mehmet Büyükekşi'den veda mesajı Hacıosmanoğlu'nun ilk icraatı belli oldu TFF'de İbrahim Hacıosmanoğlu dönemi