Alanyaspor- Trabzonspor'u 5-0 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Corendon Alanyaspor ile Trabzonspor, Alanya'da karşılaştı. Bordo mavililer, büyük bir şok yaşayarak sahadan 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Alanyaspor, Süper Lig tarihinde ilk kez Trabzonspor'a bir maçta 5 gol attı.

Alanyaspor- Trabzonspor'u 5-0 mağlup etti

Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor, Alanya deplasmanından 5-0 yenik ayrıldı. Bu sonuç, haftanın en çok konuşulacak maçların arasına girdi ve Trabzonspor büyük bir şok yaşadı.

ALANYA İÇİN İLK
Alanyaspor, Süper Lig tarihinde ilk kez Trabzonspor'a bir maçta 5 gol attı.

Alanyaspor- Trabzonspor'u 5-0 mağlup etti - Resim : 1

Alanyaspor'a galibiyeti getiren golleri Efecan Karaca, Ahmed Hassan (2), Eduardo ve Yusuf Özdemir attı. Alanyaspor'un 5 isabetli şutta 5 gol bulması ise dikkat çekti. Trabzonspor, bu sezon ilk kez bir Süper Lig karşılaşmasının ilk yarısında üç gol yedi.

Alanyaspor- Trabzonspor'u 5-0 mağlup etti - Resim : 2

Trabzonspor, 5-0'lık yenilginin ardından 29 puanla 6. sırada kaldı ve lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 10 oldu. Alanyaspor ise 24 puanla 8. sıraya çıktı.

Alanyaspor- Trabzonspor'u 5-0 mağlup etti - Resim : 3

Futbolu bıraktığını açıkladı Wout Weghorst ayrılacak mı? Beşiktaş açıkladı Kulüp televizyonlarında derbi heyecanı yaşandı! İşte o anlar... Alanyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?