Alanyaspor Galatasaray hazırlık maçı şifresiz kanalda mı?

Galatasaray ile Alanyaspor, hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Antalya'da kampta olan sarı kırmızılılar, lige verilen arayı değerlendirmek için Corendon Alanyaspor ile hazırlık maçı yapacak. Maçın geliri depremzedelere bağışlanacak. Peki, Alanyaspor Galatasaray hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Alanyaspor Galatasaray hazırlık maçı şifresiz kanalda mı?

Süper Lige verilen arada Alanyaspor ile Galatasaray, hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşmadan elde edilecek bilet, yayın ve reklam gelirlerinin tamamı depremzede vatandaşlarımıza bağışlanacak. Maçın biletleri satışa çıkarıldı. Peki, Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Maç şifresiz mi olacak? İşte detaylar...

ALANYASPOR GALATASARAY HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Corendon Alanyaspor ile Galatasaray, 26 Şubat Pazar saat 18.00'da karşı karşıya gelecek. Hazırlık maçı Kırkbıyık Holding Stadyumunda oynanacak. Maç TV8'den yayınlanacak.

MAÇ BİLETLERİ NE KADAR?

Alanyaspor Galatasaray hazırlık maçından elde edilecek tüm gelirler, depremzedelere bağışlanacak.

Corendon Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmasının biletleri, PASSO mobil uygulamaya veya www.passo.com.tr web sitesinden satışa sunuldu.

Bilet fiyatları şu şekilde:

Güney - Kuzey VIP 500 TL

Maraton Tribünü 200 TL

Kuzey Tribünü 100 TL

Güney Tribünü 100 TL

Misafir Tribünü 100 TL

Galatasaray
Fenerbahçe Konyaspor erteleme maçı saat kaçta, hangi kanalda? Spor organizasyonları yeniden başlıyor Pique'nin annesi Shakira'ya şiddet uyguladı Çalımbay'dan kura yorumu! "Bizim yaptığımızı..."