Al-Nassr Inter Miami maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr'ı Lionel Messi'nin Inter Miami'sine karşı!

Al-Nassr ile Inter Miami, Suudi Arabistan'da düzenlenen Riyad Sezon Kupası'nda karşı karşıya geliyor. Kingdom Arena'da oynanacak karşılaşma futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Al-Nassr Inter Miami ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Al-Nassr Inter Miami maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr'ı Lionel Messi'nin Inter Miami'sine karşı!

Riyad Sezon Kupası'nda Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr'ı Lionel Messi'nin Inter Miami'sine karşılaşacak. Barcelona ve Real Madrid formaları altında defalarca karşılaşan iki yıldızın takımlarının oynayacağı maç heyecanla bekleniyor. Peki, Al-Nassr Inter Miami maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

AL-NASSR INTER MIAMI MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr'ı Perşembe günü Suudi Arabistan'daki Riyad Sezon Kupası'nda Lionel Messi'nin Inter Miami'siyle karşılaşacak. TSİ 21.00'de başlayacak karşılaşma, beIN Sports 4 kanalından canlı yayınlanacak.

MESSI İLE RONALDO SON KEZ Mİ KARŞILAŞIYOR?

Bir neslin en iyi iki futbolcusu arasındaki son karşılaşma olarak adlandırılan bu karşılaşma, iki oyuncunun Avrupa'dan ayrılmalarından bu yana ilk kez karşı karşıya gelecekleri karşılaşma olacaktı ancak Ronaldo'nun sakatlığı nedeniyle bu karşılaşmada yer alamayacağı anlaşılıyor.

MUHTEMEL İLK 11

Al-Nassr: Al Aqidi; S Al Ghannam, Al Amri, Laporte, Alex Telles; Brozovic, Al Sulaiheem, Yahya, K Al Ghannam, Otavio; Anderson Talisca

Inter Miami: Callender; Yedlin, Aviles, Kryvtsov, Allen, Jordi Alba; Gressel, Busquets, Ruiz; Messi, Suarez

Sivasspor'a yeni kan Galatasaray'ın anlaştığı Serge Aurier kimdir? Getafe Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş-Trabzonspor maçının hakemi belli oldu