Ahmet Nur Çebi'den Halil-Tadic çalımlarına cevap! "Rakipler çok para veriyor"

Beşiktaş taraftarı, ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'den peş peşe transfer çalımları yiyen yönetimi adeta topa tutmuştu. Ahmet Nur Çebi, Halil Dervişoğlu ve Tadic'e ederi kadar teklif yaptıklarını ancak rakiplerin astronomik fiyatlarla oyunculara imza attırdığını ifade etti.

Ahmet Nur Çebi'den Halil-Tadic çalımlarına cevap! "Rakipler çok para veriyor"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi transfer çalışmalarına dair açıklamalarda bulunurken, gereken takviyelerin yapılacağını ifade ederek, "Kimse merak etmesin. Teknik direktörümüz Şenol Güneş, futbol direktörümüz Ceyhun Kazancı ve scout ekibimizle tüm yönetim yeni sezonda şampiyon olmak için kadro oluşturuyoruz." ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi'den Halil-Tadic çalımlarına cevap! "Rakipler çok para veriyor" - Resim : 1

"RAKİPLER ASTRONOMİK FİYATLAR ÖNERİYOR"

Halil Dervişoğlu ve Tadic'i ezeli rakiplere kaptıran Çebi, eleştirilen haksız olduğunu söylerken, şöyle konuştu: Son haftalarda yapılan eleştirileri hak etmiyoruz. Kulübün geleceğini düşünmek zorundayız. Geçmişte üstümüzde kalan enkazı temizlemeye çalışıyoruz, buna göre adımlar atıyoruz.

Hâlâ birçok oyuncuyu gönderemedik ama kimse merak etmesin Beşiktaş'ı ekonomik olarak da sportif başarı olarak da en iyi duruma getireceğiz. Yönetici arkadaşlarıma, teknik ekibe inanıyor ve güveniyorum.

Ahmet Nur Çebi'den Halil-Tadic çalımlarına cevap! "Rakipler çok para veriyor" - Resim : 2

Beşiktaş olarak bizim talip olduğumuz ama Türkiye'de ederi kadar bir rakam sunduğumuz oyuncuları rakip takımlarımız astronomik fiyatlarla alıyorlar. Bu nereye kadar gidecek?

"ELEŞTİRİLERİ ANLAMSIZ BULUYORUM"

3 transfer yapacaklarını söyleyen Çebi, "Biz durumumuzdan memnunuz ama önemli olan ülke futbolunun geleceğidir. Biz kimseyi elimizden kaçırmadık.

Beşiktaş Kulübü’nün menfaatlerini düşünerek kararlar aldık. Yarınlarımızı düşünerek adım atıyoruz. Bu konuda teknik direktörümüz Şenol Güneş’le ve ekibiyle de hemfikiriz.

Yönetim kurulu arkadaşlarımız da mutlular. Beşiktaş tarihinde önemli başarılara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İstanbul’a taraftarlarımızın da mutlu olacağı 3 transferi getireceğiz.

Ahmet Nur Çebi'den Halil-Tadic çalımlarına cevap! "Rakipler çok para veriyor" - Resim : 3

Sabredelim. Beşiktaş değerdir. Bu nedenle eleştirileri anlamsız buluyorum. Hizmet etmek isteyenlere fikir ve proje getirenlere kapılarımız açık." dedi.

Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş JK
Trabzon'a Almanya'dan genç orta saha Beşiktaş'ın yeni stoperi geldi Becao'nun F.Bahçe'ye maliyeti belli oldu Becao, İstanbul’da