Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, nereli?

Ahmet Eyüp Türkaslan, Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan ölüm haberini teknik direktörü Yılmaz Vural verdi. Peki, Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, nereli, kaç yaşındaydı?

Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, nereli?

Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan, deprem felaketinde hayatını kaybedenlerden. Göçük altında kalan deneyimli kalecisini eşi kurtarılmış ve "Burası çok kötü. Ne olur yardım edin Eyüp'e!" yardım sözleri yürekleri yakmıştı. Fakat kötü haber geldi ve Ahmet Eyüp Türkaslan'ın cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı.

Acı haberi veren Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ''Ahmet'imiz öldü. Cansız bedeni çıkarıldı. Eşinin ve Malatyaspor'un başı sağ olsun'' dedi. Peki, Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, kaç yaşındaydı?

AHMET EYÜP TÜRKASLAN KİMDİR?

Ahmet Eyüp Türkaslan, 11 Eylül 1994'de Gaziantep'te doğdu. Profesyonel kariyerine 2013 yılında Polatlı Bugsaşspor kulübünde başladı. Daha sonra ise Osmanlıspor, Ümraniyespor ve Yeni Malatyaspor kulüplerinde oynadı.

6 Şubat 2023'te gerçekleşen Gaziantep-Kahramanmaraş depremleri sonrası çöken bir binanın altında kaldı. Ölüm iddiaları kulüp başkanı Hacı Ahmet Yaman tarafından yalanlandı fakat 7 Şubat günü öldüğü açıklandı.

kimdir deprem
Taner Kahriman depremde yaşamını yitirdi Ligler 1 hafta ertelendi! TFF'den açıklama geldi Yeni Malatyaspor kalecisinden acı haber! Fırsatçılara tepki! "Şahsiyetsizler..."