Adanaspor, Ankara Keçiörengücü Maçına Hazırlıklarını Tamamladı

Adanaspor, Ankara Keçiörengücü maçı için idmanlarını tamamlayarak hazırlandı. Savunma oyuncusu Isaac Donkor, kazanmak istediklerini belirtti.

Adanaspor, Ankara Keçiörengücü Maçına Hazırlıklarını Tamamladı

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Yeni Adana Stadı'nda Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Adanaspor, hazırlıklarını tamamladı. Kulüpten yapılan açıklamada, takımın Çatalan Tesisleri'nde basına kapalı bir idman gerçekleştirdiği belirtildi.

Isaac Donkor'dan Açıklama

Hazırlıkların bitmesinin ardından savunma oyuncusu Isaac Donkor, olan biteni değerlendirdi. Donkor, lige verilen arada iyi çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydederken, "Maça çok iyi odaklandık. Elimizden geleni yapıp kazanmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Taraftar Desteği Vurgusu

Ayrıca, Donkor, taraftarların takım için önemine dikkat çekerek, "Taraftarlarımızı, kulübü ve Adana'yı çok seviyorum. Her zaman yanımızda olmalarını istiyoruz. Sezon boyunca onlara çok ihtiyacımız var" dedi.

Adanaspor, yarın saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşma için sabırsızlıkla bekliyor.

Edirne'deki Balkan Kürek Şampiyonası Tamamlandı 16 Yaş Altı Futbol Milli Takımı Romanya'yı Farklı Geçti Türkiye Pist Şampiyonası İstanbul Yarış Pisti'nde Başladı Beşiktaş İkinci Başkanı Yücel, Trabzonspor Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu